NN (ING) BIZTOSÍTÓ - RENDKÍVÜL NAGY ÖSSZEGEK (MILLIÁRD FORINTOK) MOZGÁSA MAGYARÁZAT NÉLKÜL

Az NN (ING) Biztosító több alkalommal rendkívül nagy összeget egyik hónapról a másik hónapra mozgatott úgy, hogy a következő hónapban az értéket "visszaállította" eredeti állapotára.

 

2015. december 31-én a Globális Vállalat eszközértéke 2,216,753,280 forint volt.

 

2016. január 31-ére az összeg 718.476.303 forintra változott.  (eltűnt 1,4 milliárd forint).  Ugyan ebben a hónapban a „Globális Részvény Eszközalap eszközértéke közel 1,4 milliárd forinttal emelkedett, majd a következő hónapban az érték visszaállt eredeti valós értékére.

 

Egy hónappal később 2016. február 28-ra (2,045,873,223 forint) visszakerült az előző hónapban eltűntetett pénz úgy, hogy az „eszközérték változása” oszlopban -78,506,304 változás van feltűntetve.  Visszakerült az eltűnt 1,3 milliárd forint az eszközértékbe úgy, hogy az előző hónaphoz képest csak -78,506,304 változás történt.  A fenti pontok kivizsgálása pénz- és tőkepiaci szakemberek felelőssége, mely előbb, utóbb meg fog történni..

 

150 milliárd forintot meghaladó pénzpiaci csalás

 

 

---------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra.  A cikkben a témával kapcsolatosan bizonyítékok (hírlevelek, eszközalaptájékoztatók, hozaminformációk, stb.) eredeti és hiteles formában megtekinthetőek.  Ha bárkinek bármilyen kérdése van, vagy bővebb információra lenne szüksége, én természetesen bárhol – bármikor és bárkivel megosztom az összes rendelkezésre álló információkat.

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu