NN (ING) BIZTOSÍTÓ - EGYAZON ESZKÖZALAP 100%-BAN AZONOS ISIN AZONOSÍTÓVAL MÁS NÉVVEL ÉS BEFEKTETÉSI ADATOKKAL VAN FORGALOMBAN.

Az NN (ING) Biztosító egyazon eszközalapot azonos ISIN azonosítóval ellátva, különböző néven és eltérő befektetési adatokkal forgalmazza.

 

Az ISIN AZONOSÍTÓRÓL SZÓLÓ 35/2013. (XII. 16.) MNB RENDELET figyelembe vételével, valamint haza és nemzetközi pénz és tőkepiaci jogszabályoka alapján törvényileg elképzelhetetlen egyazon ISIN azonosítóval ellátott bármilyen befektetési jegy (eszközalap, részvény, kötvény, stb.) forgalmazva nem azonos devizában, árfolyamban.

 

A fenti hivatkozás információja alapján az NN (ING) Biztosító azt a látszatot kívánja kelteni, hogy névváltoztatással egy más terméket forgalmaz, így a mit sem sejtő fogyasztónak nem juthat eszébe hogy át van verve.

 

NN HUF                    „Információtechnológia Részvény Eszközalap”

NN Galax                  „IT Szektor Részvény Eszközalap”

NN Vista                   „IT Szektor Részvény Eszközalap”

 

IT SZEKTOR RÉSZVÉNY ESZKÖZALAP 3 VÁLTOZATA (2019-08-31)

 

150 milliárd forintot meghaladó pénzpiaci csalás

 

 

---------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra.  A cikkben a témával kapcsolatosan bizonyítékok (hírlevelek, eszközalaptájékoztatók, hozaminformációk, stb.) eredeti és hiteles formában megtekinthetőek.  Ha bárkinek bármilyen kérdése van, vagy bővebb információra lenne szüksége, én természetesen bárhol – bármikor és bárkivel megosztom az összes rendelkezésre álló információkat.

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu