NN (ING) BIZTOSÍTÓ - AZ ESZKÖZALAPOK ÁRFOLYAMA (EGY EGYSÉG ÉRTÉKE) NEM AZONOS A NEMZETKÖZILEG IS NYILVÁNTARTOTT ADATOKKAL

Az NN Biztosító Zrt. által forgalmazott eszközalapok árfolyama (egy egység értéke) nem azonos a nemzetközileg is nyilvántartott és publikált értékekkel.  Az alábbi táblázat „C” és „D” oszlopaiban a valós, nemzetközileg is nyilvántartott árfolyamok, valamint az NN (ING) Biztosító Zrt. által nyilvántartott és publikált árfolyam értékek megtekinthetőek.  Az adatokból látható, hogy a valós, és a pénzintézet által nyilvántartott adatok közti különbség esetenként több ezerszeres.

 

ESZKÖZALAPOK BEFEKTETÉSI ADATAI (2019-08-31)

 

A Holland anyacégtől független forrásokból is az anyacég által nemzetközileg publikált és nyilvántartott befektetési adatok elérhetőek.

 

Példa:            Az NN (ING) Biztosító Zrt. az IT Szektor eszközalapot az alábbi árfolyamokon forgalmazza:

 

Galax            189,72125 (Huf)

Universal      210,36371 (Huf)

Vista               €1,46237

 

Valamennyi független hivatkozás az alábbi linken megtekinthető.   A valós, nemzetközileg publikált és nyilvántartott árfolyam: €7.940,53.  Az adatokból egyértelműen kitűnik az a tény, hogy a valós árfolyam több mint 5400-szerese az NN Biztosító Zrt. által publikált árfolyamhoz képest.  A fenti pontok kivizsgálása pénz- és tőkepiaci szakemberek felelőssége, mely előbb, utóbb meg fog történni.

 

Független hivatkozások: IT SZEKTOR TŐZSDE HIVATKOZÁSAI (2019-01-31)

 

150 milliárd forintot meghaladó pénzpiaci csalás

 

 

-----------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra.  A cikkben a témával kapcsolatosan bizonyítékok (hírlevelek, eszközalaptájékoztatók, hozaminformációk, stb.) eredeti és hiteles formában megtekinthetőek.  Ha bárkinek bármilyen kérdése van, vagy bővebb információra lenne szüksége, én természetesen bárhol – bármikor és bárkivel megosztom az összes rendelkezésre álló információkat.

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu