NN (ING) BIZTOSÍTÓ ÁLTAL ÁTVERT EMBEREK KÖZÖSSÉGI OLDALA

Cimkék: Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat,  Manipulálás nyereségre - veszteségre (LETILTVA), Egyoldalú szerződésmódosításJó hírnév (?) megsértése,

 

Előszó:

 

Ezen, és a mögöttes oldalakon a szerző, "Placz József" tapasztalatai, észrevételei, küzdelmei, csalódásai és sikerei egy nemzetközi pénzintézettel kapcsolatosan vannak kiterítve és megosztva. Placz József 2010 tavasza óta egy szinte megnyerhetetlen csatát vívott a pénzintézet által alkalmazott egyoldalú szerződésmódosítása ellen, melyet végül a Kúriánál is megnyert.

 

Sajnálatos módon a pénzintézet által alkalmazott egyoldalú szerződésmódosítás valamennyi fogyasztót érintette és a mai napig is érinti.

 

Az oldalakon több hivatkozás nem nyitható ki a "(LETILTVA)" megjegyzéssel, mert a jelenleg is folytatódó szakértői kivizsgálás ideje alatt a pénzintézet bírósági úton kérte, és megkapta azt a jogot, hogy a kérdéses tartalom ne legyen a fogyasztók részére elérhető.  "Jó hírnév (?) megsértése".  Ez természetesen nem változtat a bizonyítékokon és a tényeken, a valóságot nem tilthatják le.  (Jogi Nyilatkozat)

 

Köszönöm az olvasó megtisztelő figyelmét!  Bárki kérdésére, bárhol - bármikor szívesen a rendelkezésére állok!

 

Elérhetőségem KIVÉTEL NÉLKÜL minden általam írt bejegyzésen a valódi nevem, képem és telefonszámommal ellátva!

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

KÖSZÖNTÖM!

 

Az éppen betoppanó látogató részére talán meglepő, hogy a "SAJÁT" honlapjára bukkant. Pedig ez nem álom, hanem valóság, hiszen a mindennapi életben mindannyiunk ki vagyunk szolgáltatva a pénzintézetek (bankok és biztosítók) által alkalmazott sokszor igazságtalan és egyoldalú gyakorlatnak. 

 

Szeretném bátorítani az olvasót, hogy írja meg saját élményét - tapasztalatát bármely pénzintézettel kapcsolatosan.   Természetesen nem csak az NN (ING)-vel foglalkozunk, hanem felhívjuk a figyelmet a sajtóban megjelent, bankokkal és biztosítókkal kapcsolatos cikkekre, egy csokorba gyűjtjük a felügyeleti határozatokat, bírságokat és fogalmi magyarázatokra is kitérünk, hogy közösen tájékozódjunk a pénzügyi világban. Nem utolsó sorban a fórumozók témával kapcsolatos véleményét is közöljük egy helyre összeszedve.

 

 

 

Hogy mennyire szükség van egy ilyen honlapra, jól illusztrálja egy másik fórumozó bejegyzése, amiből itt idéznék:

 

 

"Az NN (ING) az egyik legszemetebb biztosító, ügyfélellenes, átvernek mindenkit, akit tudnak, továbbá az életbiztosítás az egy olyan termék, amire semmi szükség nincs, mivel teljességgel alkalmatlan megtakarításra, befektetésre. A unit-linked az arról szól, hogy az első 3-4 év befizetése az csak költség, a biztosítók azért találtak ki ilyen terméket, mert nekik érdekükben áll ilyen eladni, mivel nekik a céljuk az, hogy minél továbbá kezeljék az ügyfél pénzét, ha belegondolsz, rájösz h eleve érdekellentét van az ügyfél és a biztosító között, a unit-linked célja az átverés, azzal a szerződő sosem jár jól, csak a biztosító, teljességgel alkalmatlan befektetésre, azért fizetsz ki 1,5 milliót, mert kötöttél egy szerződést, a számlanyitás díja 1,5 millió, amit befektethettél volna részvénybe a tőzsdén."

 

Véleményem tehát nem egyedüli.

 

Elszántságommal bevállaltam a lehetetlent.  Lesznek olyanok is, akik esetlegesen ráismernek a saját problémájukra, és idáig nem mertek felszólalni.  Bízom abban, hogy miután felvilágosítást nyernek jogaik megvédésére, azt meg is fogják tenni.  A közösség érdekében a teljes információ nyilvánosságra hozatalát KÉREM és BEVÁLLALOM .  (bármely Hatóság) (Jogi Nyilatkozat)

 

AZ NN (ING) BIZTOSÍTÓ  A BEFEKTETÉSI ALAPOK MÚLTBELI ADATAINAK ELTŰNTETÉSÉVEL, MEGHAMISÍTÁSÁVAL, VESZTES BEFEKTETÉSEKET NYERESÉGESKÉNT REKLÁMOZ.  EZ A FOGYASZTÓK TUDATOS FÉLREVEZETÉSE ÉS MEGTÉVESZTÉSE!

 

 

ÉBREDJ MAGYAR - ÁT VAGY VERVE!

 

AZOK A JOGOK MELYEK NINCSENNEK MEGVÉDVE AZOK EL VANNAK VESZÍTVE!

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!