NN (ING) BIZTOSÍTÓ - A REKLÁM ÉS A VALÓSÁG KÖZÖTTI REALITÁS

Az NN (ING) Biztosító reklámjaiban a biztonság, stabilitás, kiszámíthatóság, stb. kiemelten hangsúlyozott.  Sajnálatos módon ezek a reklámok a 2015. május 31-ével eltűntek a pénzintézet honlapjáról.  Hasonlóképpen, a kezdettől (2004) 2014. december 31-ig minden eszközalaptájékoztatóban kisbetűkkel az alábbi nyilatkozat van.

 

NEM VÁLLALUNK SEMMILYEN GARANCIÁT ARRA, HOGY INDULÓ BEFEKTETÉSÉNEK ÖSSZEGÉT VISSZAKAPJA.”

 

A pénzintézet a fenti nyilatkozatot 2015. január 1 után eltűntette az összes eszközalaptájékoztatókból.  Az időpont egybeesett az ISIN azonosító és a "kiemelten fontos adatok" eltűntetésével, a "mögöttes ISIN azonosító" alkalmazásával, stb.  Röviden összefoglalva a pénzintézet minden követhető nyomot és hivatkozást megszűntetett.

 

A fenti pontok kivizsgálása pénz- és tőkepiaci szakemberek felelőssége, mely előbb, utóbb meg fog történni.

 

150 milliárd forintot meghaladó pénzpiaci csalás

 

---------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu