NN (ING) BIZTOSÍTÓ - 150 milliárd forintot meghaladó pénzpiaci csalás

Egy valóban megtörtént "rémtörténet"

 

Az NN (ING) Biztosító 2004. óta forgalmazza termékeit Magyarországon. A Biztosító Zrt. által forgalmazott biztosítási termékek mögötti eszközalapok befektetési adatai nem mások, mint „mesterségesen gyártott” adatok, melyeknek a valós, nemzetközileg is nyilvántartott adatokhoz / valósághoz semmi közük nincs.

 

A pénzintézet szisztematikusan és szándékosan a szó legszorosabb értelmében „gyártja” az általa forgalmazott eszközalapok befektetési  adatait, (árfolyam, eszközérték és hozam) és tettével tudatosan és szándékosan megkárosítja valamennyi ügyfelét, hiszen az általa közölt értékek NEM AZONOSAK a nemzetközileg nyilvántartott befektetési adatokkal.  Az esetek döntő többségében magyar ügyfelek számára az ING Magyarország jelentősen alacsonyabb hozamait realizálják.  A pénzintézet gátlástalanul és válogatás nélkül a csalási lehetőségek valamennyi módszerét alkalmazva fosztogatja a magyar fogyasztókat.

 

 1. ESZKÖZALAPOK ÁRFOLYAMA (EGY EGYSÉG ÉRTÉKE) NEM AZONOS A NEMZETKÖZILEG IS NYILVÁNTARTOTT ADATOKKAL
 2. AZ ESZKÖZALAPOK NEVÉNEK MEGVÁLTOZTATÁSA NEM VÁLTOZTATJA MEG A BEFEKTETÉSI JEGYEK MINŐSÍTÉSÉT
 3. AZ ESZKÖZALAPOK HOZAMA (EGY MEGHATÁROZOTT IDŐSZAKBAN) NEM AZONOS A NEMZETKÖZILEG IS NYILVÁNTARTOTT ADATOKKAL
 4. EGYAZON ESZKÖZALAP 100%-BAN AZONOS ISIN AZONOSÍTÓVAL MÁS NÉVVEL ÉS BEFEKTETÉSI ADATOKKAL VAN FORGALOMBAN.
 5. IT SZEKTOR RÉSZVÉNY ESZKÖZALAP 3 VÁLTOZATA (2019-08-31)
 6. RENDKÍVÜL NAGY ÖSSZEGEK (MILLIÁRD FORINTOK) MOZGÁSA MAGYARÁZAT NÉLKÜL
 7. AZ NN (ING) BIZTOSÍTÓ LETAGADJA AZ ISIN AZONOSÍTÓ LÉTEZÉSÉT
 8. "MÖGÖTTES ALAP ISIN KÓDJA" - FÉLREVEZETŐ / MEGTÉVESZTŐ HAZUGSÁG
 9. A "KIEMELTEN FONTOS" ADATOK ELTŰNTETÉSÉVEL / ELTITKOLÁSÁVAL AZ ING (NN) BIZTOSÍTÓ NEM OLDOTTA MEG A VALÓS BEFEKTETÉSI INFORMÁCIÓK ELTŰNTETÉSÉT
 10. A REKLÁM ÉS A VALÓSÁG KÖZÖTTI REALITÁS
 11. A PÉNZPIACI CSALÁSNAK NINCSENNEK FELSŐ KORLÁTAI

 

A Felügyeleti Hatóság (MNB), valamint a bíróság, ügyészség, stb. védelmében az NN (ING) Biztosító felelősségre vonás nélkül folytathatja törvényellenes cselekedeteit. 

 

A 2018. augusztus 31-i adatok alapján a Biztosító 150 milliárd forintot meghaladó értékben károsította meg a mit sem sejtő fogyasztókat.  A fenti pontok kivizsgálása pénz- és tőkepiaci szakemberek felelőssége, mely előbb, utóbb meg fog történni.

 

Fontos közlemény azok részére, akik az ING (NN) Biztosítóval u.n. “befektetéssel egybekötött unit-linked életbiztosítási szerződést” kötöttek 2004-től a jelenig.

 

 

---------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra.  A cikkben a témával kapcsolatosan bizonyítékok (hírlevelek, eszközalaptájékoztatók, hozaminformációk, stb.) eredeti és hiteles formában megtekinthetőek.  Ha bárkinek bármilyen kérdése van, vagy bővebb információra lenne szüksége, én természetesen bárhol – bármikor és bárkivel megosztom az összes rendelkezésre álló információkat. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu