NN Biztosító (ING Biztosító) - PSZÁF és a hatalommal való visszaélés

 
 

NN Biztosító (ING) - PSZÁF és a hatalommal való visszaélés

 
 
A Felügyeleti Hatóság "PSZÁF" annak ellenére, hogy kezében van a II. fokú jogerős, valamint a Kúria helybenhagyó ítélete sem hajlandó az NN Biztosító (ING) törvényellenes és egyoldalú szerződésmódosítása ellen fellépni.
 
 
Továbbá, az NN Biztosító (ING) az ügyfelek befektetésének manipulálásával (LETILTVA) szabadon fosztogathatja ügyfeleiket.
 
Bármely média merné esetlegesen megszellőztetni az információt az NN Biztosító (ING) által (LETILTVA) elkövetett bűncselekményekről, azonnali a "jó hírnév (?) megsértése" alapján perre számíthat.
 
 
 
 1. PSZÁF LEVELEZÉSEK
 2. Fővárosi Főügyészség 2011. 08, 23.

 3. GVH (Gazdasági Versenyhívatal) (2012. 10. 01)

 4. Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (2012. 11. 28)

 5. PSZÁF Elnöke 2012. 03. 26

 6. Levél ING - Holland részére 2013. 07. 03

 7. Levél Ms. Cornelia Coman, CEO részére 2013. 07. 10

 8. Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (2013. 07. 15)

 9. Népszava (2013. 09. 02)

 10. Index Fórum (2013. 09. 03)

 11. Orbán Viktor Miniszterelnök Úr (2013. 10. 07)

 12. MNB

 

Miért nincs felelősségrevonás?

 

Valamennyi kivizsgálási kérelem továbbítva lett a PSZÁF-hoz kivizsgálásra, ahol a kérelem kivizsgálása minden esetben Borzáné dr. Okos Erika főosztályvezető-helyettes kezébe került.  A PSZÁF Borzáné, dr. Okos Erika főosztályvezető-helyettese aláírásával a kérvényeket minden esetben érdemi kivizsgálás nélkül elutasította.

 

Annak ellenére, hogy a "kisember" valamennyi beadványában kérte a személyes meghallgatását, ezt a lehetőséget kivétel nélkül megtagadták.

 

Megemlítést követel az a tény is, hogy az ING (NN) Biztosító Zrt. vezérigazgató-helyettese dr. Borza Gábor volt, így felmerült az összeférhetetlenség gyanúja a pénzintézet, és az őt felügyelő hatóság között.  Ennek a felderítésére kérvény lett felterjesztve úgy a PSZÁF-hoz, valamint annak elnökéhez is, mely eredménytelenül azzal zárult, hogy a PSZÁF főosztályvezető-helyettese “Borzáné dr. Okos Erika és az ING (NN) Biztosító vezérigazgató-helyettese, dr. Borza Gábor nem élnek közös háztartásban, így az összeférhetetlenség lehetősége jogilag kizárt.”

 

Magyarázatot és hatósági kivizsgálást követel az is, hogy maga a felügyeleti hatóság "PSZÁF" Borzáné, dr. Okos Erika, (PSZÁF főosztályvezető-helyettes) közreműködésével, és az ING (NN) Biztosító dr. Borza Gábor (vezérigazgató-helyettese) hogyan tudták eltitkolni és megakadályozni az ING (NN) Biztosító "mint egy nemzetközi pénzintézet" által elkövetett (LETILTVA) gazdasági bűncselekmények sorozatát és annak a kivizsgálását a hatóság elöl?

 

EZ CSAK IS IDŐ KÉRDÉSE!

EGY TELJES KÖRŰ ÉS RÉSZLETES HATÓSÁGI VIZSGÁLAT EL LESZ VÉGEZVE / VÉGEZTETVE!

 

----------------------------------------
 
 

JOGI NYILATKOZAT

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra.