NN Biztosító (ING Biztosító) - Nyílt levél az INDEX Fórum moderátorához

Tisztelt „INDEX” Moderátor!

 

2013 szeptember 3-án értesítést kaptam Öntől, melyben Ön tudatta velem hogy az általam írt bejegyzéseket az Önök fórumán „moderálták” (törölték).

 

A moderátor a törlés indoklásaként a „reklám” okot jelezte.  Mint látható, az általam írt bejegyzésekben még az árnyalata sincs a „reklám” szándéknak.

 

A törölt bejegyzések listája:

 

FÓRUM "INDEX" (2012-12-10)

FÓRUM "INDEX" (2013-07-19)

FÓRUM "INDEX" (2013-07-30)

FÓRUM "INDEX" (2013-08-27)

FÓRUM "INDEX" (2013-09-02)

 

Az Önök által alkalmazott moderálás „törlés” egy nappal azután történt, miután a Népszava újság 2013 szeptember 2-án egy egész oldalas cikkben leközölte az NN Biztosítónál (ING) felvett report anyagát, melyben az NN Biztosító (ING) Zrt. által alkalmazott és törvényellenesen végrehajtott egyoldalú szerződésmódosítás ténye lett nyilvánosságra hozva.

 

http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=673978&referer_id=friss

 

Akarva és akaratlanul felmerül az a kérdés, hogy Önök valójában az általam beírt cikkeket a „reklám” indoka alapján törölték, vagy „megrendelésre” az NN Biztosító (ING) utasítása alapján?  Meggyőződésem az, hogy Önök a törlést utasításra tették.

 

Nagy valószínűséggel az NN Biztosító (ING) „elfelejtette” (?) Önökkel tudatni azt a tényt, melyben maga a Biztosító 2012 december 4-én az általa írt emailben nevezetesen megemlítette többek között az Önök fórumán bejegyzett írásaimat, és utasítottak azok beszűntetésére, valamint a honlapomon valamennyi „jó hírnevüket sértő” (?) információk eltávolítására.

 

Tiszteletben tartom az Önök jogát arra, hogy a saját tulajdonukban levő portálon „csak az Önök, valamint ügyfelei szájíze” szerinti bejegyzések kerülhetnek nyilvánosságra, viszont ez esetben Önöknek nyilvánosan közzé kell tenni azt, hogy a fórum valójában nem a „közérdeket érintő” témákkal foglalkozik, hanem speciális érdekeket szolgál.

 

Nagy valószínűséggel beleolvasott írásaimba, esetlegesen a honlapomat is meglátogatta.  Bíznék abban, hogy felmérte azt, hogy aki ÁLLANDÓAN a saját nevével és teljes elérhetőségével írja bejegyzéseit, az már nem „viccelhet” komolytalan vádakkal, rágalmazásokkal.

 

Az Önök cselekedetével megszűntették (legalább is az Önök portálján) azt a lehetőséget, melyben egy magyar állampolgár egy nemzetközi multi pénzintézet által alkalmazott törvényellenes cselekedeteinek a nyilvánosságrahozatala kiderüljön.  Ez nem azt jelenti, hogy maga a bűncselekménysorozat elkövetése megszűnt, csak az információhoz való hozzáférést némileg korlátozták.

 

Meg kívánom említeni azt is, hogy úgy a magyar bíróságon jogerősen II. fokon, valamint a Kúria is határozottan jogi állásfoglalásával az ING Biztosító törvényellenesen végrehajtott egyoldalú szerződésmódosítása ellen ítélkezett.

 

Szíves figyelmébe kívánom ajánlani az alábbi bejegyzésemet (http://biztositobank.hu/informacio) melyben részletesen leírtam a történteket, és örömmel tudaton Önökkel azt is, hogy a cselekedeteikkel most már Önök is hívatalosan „értesítve” lettek az NN Biztosító (ING) Zrt. gazdasági bűncselekménysorozatának az elkövetéséről, innentől kezdve már nem is aggódom amiatt, hogy Önök milyen mértékben korlátoztak engem a média hozzáférhetőségéről.

 

http://www.biztositobank.hu/ing-biztosito-hatalommal-valo-visszaeles-es-a-korrupcio-maximalis-alkalmazasa

 

Ha bármi kérdése van a témával kapcsolatban, kérem érezze magát szabadnak és engem arról azonnal értesítsen!

 

Köszönöm megtisztelő figyelmét!

 

Maradok tisztelettel,

 

Placz József

(30) 415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

-------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

 AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!