NN Biztosító (ING Biztosító) lehet hogy az anyapénzintézetek nem is tudják és nem is érdeklik hogy mit művelnek a leánypénzintézetek addig, még a megkövetelt profitot kitermelik a lakosság kárára.

Cimkék: Manipulálás nyereségre - veszteségre (LETILTVA), Egyoldalú szerződésmódosításManipulálás - fiktív részvények forgalmazása, (LETILTVA),

 

2013. augusztus 7., szerda 13:30

 

Miért is érdekelné az anyavállalatot a tisztességtelen módszer alkalmazása egészen addig, még a megkövetelt profitot kitermelik a lakosság kárára.
 

Egy viszont biztos. A saját országukban még esélyük sem lenne hasonló utcai fosztogatást és szabadrablást végrehajtani, valamint profitot kitermelni anélkül, hogy másnap reggelre már ne 10,000 per lenne a vállalat asztalán garázdálkodásuk - illegális működésük miatt.

 

 

Sajnos, Magyarországon maga a hatóság (PSZÁF) akinek elsődleges feladata a fogyasztók védelme (lenne) összejátszik a pénzintézetekkel.

 

-----------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

 AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!