NN Biztosító (ING Biztosító) – hatalommal való visszaélés és a korrupció maximális alkalmazása

Cimkék: Manipulálás nyereségre - veszteségre (LETILTVA), Egyoldalú szerződésmódosításPlacz JózsefJó hírnév (?) megsértése,

 

2013 Szeptember 3-án értesített az Index fórum moderátora melyben tudatta velem hogy az INDEX fórumába általam írt összes bejegyzéseket törölték.  Mint tudott, én az NN Biztosító (ING) törvényellenes cselekedeteit hoztam nyilvánosságra ami az NN Biztosító (ING) “jó hírnevét” (?) sérthette.

 

Mi történt azóta?

 

Az NN Biztosító (ING) tovább folytatja az egyoldalú szerződésmódosítást annak ellenére, hogy úgy II. fokon, valamint a Kúria is határozottan állást foglalt ellene.  A perben eredetileg csak az "átváltási költség" volt a per tárgya, azóta az NN Biztosító (ING) az összes ügyfelei (EURÓ + HUF) szerződéseinek (ÁSZF) összes gazdasági tételét egyoldalúan módosíthatóvá változtatta. Továbbá, az NN Biztosító (ING) a befektetők vagyonának illegális manipulálásával utcai szabadrablással fosztogatja ügyfeleit.

 

Kik tudnak a bűncselekménysorozat elkövetéséről?

 

 1. PSZÁF LEVELEZÉSEK
 2. Fővárosi Főügyészség 2011. 08, 23.

 3. GVH (Gazdasági Versenyhívatal) (2012. 10. 01)

 4. Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (2012. 11. 28)

 5. PSZÁF Elnöke 2012. 03. 26

 6. Levél ING - Holland részére 2013. 07. 03

 7. Levél Ms. Cornelia Coman, CEO részére 2013. 07. 10

 8. Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (2013. 07. 15)

 9. Népszava (2013. 09. 02)

 10. Index Fórum (2013. 09. 03)

 11. Orbán Viktor Miniszterelnök Úr (2013. 10. 07)

 12. MNB

 

Én tudtam a bűncselekmény elkövetéséről valamint annak állandó folyamatáról.  Polgári kötelességemet teljesítettem oly módon, hogy az általam ismert hatósági / felügyeleti szerveket hivatalosan "írásban értesítettem". Mindenki más meg maga felelős a mulasztásáért!  Bízom abban, hogy előbb – utóbb a Hatóság részéről lesz valaki aki be meri vállalni a felelősségrevonás elindítását.

------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!