NN Biztosító (ING Biztosító) - Fordulhat a PSZÁF-hoz vagy a falhoz, a végeredmény azonos

Cimkék: Manipulálás nyereségre - veszteségre (LETILTVA)Manipulálás - fiktív részvények forgalmazása, (LETILTVA), Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat, "Jó hírnév" (?) megsértéseManipulálás - fiktív részvények forgalmazása, (LETILTVA), dr. Borza Gábor, Borzáné, dr. Okos Erika, Egy valóban megtörtént "rémtörténet",

 

 

Ha problémája van pénzintézetével és megoldást keres, mindegy hogy a PSZÁF-hoz vagy a falhoz fordul segítségért, a végeredmény ugyanaz.

 

Annak ellenére hogy a PSZÁF feladata (lenne) a pénzintézetek felügyelete a fogyasztók védelme érdekében, maga a Hatóság valójában a pénzintézetek érdekképviselője. Ha kivizsgálási kérelmet küld a PSZÁF-hoz, azt a látszatot fogják kelteni hogy valójában kivizsgálják kérvényét.

 

Valójában 6-8 hónapos "játszma" után a "kivizsgálást" befejezik, és Önt egy határozatban értesítik hogy "mindent rendben találtak".

Én nem hiszem hogy a PSZÁF ezt a "szolgáltatást" ingyen végzi a "megrendelője" részére. Esetenként egy névrokoni kapcsolat is egy döntő tényező lehet.

 

NINCS INGYEN EBÉD!
 

Érdekes info az alábbi honlapon olvasható.

 

AZ ING (NN) BIZTOSÍTÓ ÁLTAL ELKÖVETETT GAZDASÁGI BŰNCSELEKMÉNYEK SOROZATÁRÓL A HATÓSÁG(OK) MÁR ÉVEKKEL EZELŐTT LETTEK ÍRÁSBAN ÉRTESÍTVE

http://www.biztositobank.hu/az-ing-biztosito-zrt-es-a-pszaf-kozotti-kapcsolat-kivizsgalasra-var

-----------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!