NN Biztosító (ING Biztosító) - Az ügyfél félrevezetve - A szabadrablás bűntetlenül tovább folytatódik

Cimkék: Jó hírnév (?) megsértéseManipulálás nyereségre - veszteségre (LETILTVA), Egyoldalú szerződésmódosításPlacz József

 

Az NN Biztosító (ING) 2014 február végén levelet küldött valamennyi ügyfelének, melyben tudatta ügyfeleit arról, hogy a 027 euró alap befektetési egységekhez kötött életbiztosítási szerződések átváltási költségei az “Ön számára kedvezően módosultak.”

 

Az NN Biztosító (ING) az átváltási költséget 2014 március 1-én valóban visszaállította az eredeti 30 eurós értékre.

 

A valódi indokot az NN Biztosító (ING) nem kívánta megosztani ügyfeleivel, melynek semmi köze nem volt ahhoz, hogy ügyfelei részére kedvező döntést hozott.

 

Előzőlegesen 2012 május 22-én a Fővárosi Ítélőtábla  4.Pf.22.305/2011/9 számú ítéletében jogerős ítéletet hozott az NN Biztosító (ING) Zrt. egyoldalú szerződésmódosítása ellen, melyet 2013 június 12-én a Kúria, mint felülvizsgálati bíróságPfv.III.21.797/2012/7 számú ítéletében helybenhagyott.

 

Sajnálatos módon az NN Biztosító (ING) ugyan visszaállította az átváltási költséget az eredeti állapotra (30 euró), de úgy a Fővárosi Ítélőtábla, valamint a Kúria döntésében nem az “átváltási költség” volt a per tárgya, hanem a szerződések törvényellenes egyoldalú módosítása.

 

Az NN Biztosító (ING) figyelmen kivül hagyta úgy a Fővárosi Ítélőtábla, valamint a Kúria jogerős ítéleteit, és tovább minden szankció nélkül törvényellenesen folytatja az egyoldalú szerződésmódosítást valamennyi termékeiben. 

(027 2. SZÁMÚ EURÓ MELLÉKLET (2014. 03. 01)

 

Megosztom azt is, hogy az NN Biztosító (ING) a perek menetében volt kényszerítve a változtatásra, és éppen azok (beleértve saját magam is) akik rákényszerítették a Biztosítót a változtatásra „extraprofitot hajhászó spekulánsok” voltak a perek menetében.

 

Fontos megjegyezni azt, hogy az átváltási költség 30 euróra való visszaállítását “az ügyfél részére kedvezően” az NN Biztosító (ING) a https://www.ing.hu/public/box/sajtoszoba honlapján 2014 február végén nyilvánosan is közzétette, melyet már valamilyen okból levett honlapjáról.

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

 AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!