NN Biztosító (ING Biztosító) - Az igazságot nem lehet és nem is szabad elhallgatni és elhallgattatni!

Cimkék: Manipulálás nyereségre - veszteségre (LETILTVA), Egyoldalú szerződésmódosításManipulálás - fiktív eszközalapok forgalmazása, (LETILTVA), Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat,

 

Előszó:  Ez a levél eredetileg az NN Biztosító (ING) Zrt. facebook honlapjára volt szerkesztve.  Oda 2013. szeptember 10-én délután FEL IS LETT  VOLNA RAKVA.  Most vettem észre, hogy tegnap estére csak törölték az összes "nem szájízük" szerinti bejegyzéseket, mára már maga a bejegyzési lehetőség is meg lett szűntetve.  E levél tartalma közérdek, így a biztonság kedvéért a saját honlapomon is feltűntetem, ide már valószínűleg az NN Biztosító (ING) keze nem ér el.

 

Tisztelt ING Biztosító!

 

Észrevettem hogy Önök az összes általam írt bejegyzést az NN (ING) facebook oldaláról letörölték.  Ezen felül egy nappal később 2013. 09. 03-án a Népszava cikkének megjelenése (2013. 09. 02) után az INDEX fórumon az általam írt összes bejegyzést töröltették.

 

Rendkívül érdekes az, hogy az INDEX moderátora a “REKLÁM” indokkal törölte az összes bejegyzéseimet.

 

Itt esetlegesen valami “félreértés” történhetett!

 

Az NN Biztosító (ING) Zrt. részére elvileg a “REKLÁM” mint minden más gazdasági tevékenység nyilvánosságra hozatala a legszélesebb kőrben kívánatos.  Az esetlegesen elhihető, hogy az INDEX moderátorának értelme a “REKLÁM” szónak teljessen más a jelentősége, mint ahogyan azt az NN Biztosító (ING) értelme van!

 

Ez sajnálatos és elítélendő, hiszen úgy a II. fokú, valamint a Kúria jogerős ítéletének álláspontja is az Önök jogi nézetével ellentétben van.  Nem utolsó sorban, az Önök elsődleges feladata lett volna az ügyfeleikkel nyilvánosan közölni azt, hogy Önök törvényellenesen és egyoldalúan módosították az ügyfeleikkel kötött szerződéseket. 

 

Önök a médiában azt állítják, hogy ügyfeleik érdeke és azok érdekeinek a képviselete fontos Önök számára.  

 

"Az ING Biztosító és Nyugdíjpénztár minden tevékenységének középpontjában az ember áll."

 

Forráshttps://www.facebook.com/notes/ing-biztos%C3%ADt%C3%B3/emberi-t%C3%B6rt%C3%A9netek-egy-t%C3%B6rt%C3%A9net-a-nem-v%C3%A1rt-szolg%C3%A1ltat%C3%A1sr%C3%B3l/617141554997607

 

Ha ez igaz, akkor úgy Önök, valamint képviselői miért nem értesítették ügyfeleiket a valóságról?  Miért akadályozzák annak az információnak a nyilvánosságra kerülését, amit Önöknek kellene minden ügyfél tudomására hozni?

 

Az NN Biztosító (ING) Zrt. arroganciáját tükrözi Dr. Borza Gábor, az NN Biztosító (ING) vezérigazgató-helyettes nyilatkozata a Népszava 2013. 09. 02-i cikkjében, melyben a következőket mondja:

 

“Borza úr azt mondja, mindenkit levélben értesítettek a változásról.  Bár elismeri, hogy ettől még egyoldalú a módosítás, de a testvérpáron és még egy ügyfélen kívül más még nem emelt kifogást.”

 

Az NN Biztosító (ING) Zrt. ügyfelei, valamint a magyar fogyasztók nevében és érdekében kikérem magamnak Dr. Borza álláspontját!  Csak azért, mert a “testvérpáron és még egy ügyfélen kívül más még nem emelt kifogást”, álláspontom szerint a kb. 350 ezer ügyfél egyoldalú szerződésmódosítása még mindig tisztességtelen és törvénybe ütközik.

 

Esetlegesen az Önök célja és érdeke csak is a profit mindenáron való megszerzése?

 

Meg kívánom jegyezni azt, hogy valamennyiunk állampolgári kötelessége

 

MINDEN TÖRVÉNYELLENES CSELEKEDET NYILVÁNOSSÁGRA HOZATALA.

 

Az NN Biztosító (ING) magával a hatósággal “PSZÁF” is összejátszik, de garantáltan vesztes, mert a PSZÁF az egyoldalú szerződésmódosítást még a kezében levő hivatalos II. fokú jogerős bírósági ítélet alapján sem volt hajlandó megtalálni.

 

Hol van a Hatóság “PSZÁF” törvényben előírt feljelentési kötelezettsége - kötelessége?

 

EZ NEM KÍVÁNSÁGMŰSOR, HANEM MINDANNYIUNK KÖTELESSÉGE!

 

Mindentől függetlenül, cselekedetük meggondolatlan és gyerekes!  Amennyiben Önöket, vagy az “Önök jó hírnevét” bárki is megsértené, az Önök részére megvannak a jogi eszközök a törvény szabályait figyelembevevő felelősségrevonásra.  A valós tények elfojtása (titokban tartása) nem a felelős emberek legjobban bevált és kívánatos eszközei közé tartozik.

 

Csináljanak amit akarnak!  Az Önök látszólagos információk korlátozásával valódi problémájukat nem hogy nem oldották meg, hanem még hangosabban és egyértelműen “nyilatkoznak” afelöl, hogy törvényellenes cselekedetük nyilvánosságra hozatala NEM AZ NN Biztosító (ING) ZRT. ÉRDEKEIT SZOLGÁLJA.

 

Ettől függetlenül szerencsére nem Önöké a “végső szó” ami a szólásszabadság korlátozását illeti.

 

A biztonság kedvéért a következő honlapokon is nyilvánosságra hozom írásomat.  Esetlegesen valamelyikét töröltetni tudják, de nem tartom valószínűnek és nagyon bízom abban, hogy midenhová már nem ér el a kezük.

 

http://www.penzbiztos.hu/otletek.html

http://www.biztositobank.hu/ing-biztosito-az-igazsagot-nem-lehet-es-nem-is-szabad-elhallgatni-es-elhallgattatni

http://www.biztositobank.hu/informacio

https://www.facebook.com/pages/ING-biztos%C3%ADt%C3%B3-%C3%A1ltal-%C3%A1tvert-emberek-k%C3%B6z%C3%B6ss%C3%A9gi-oldala/476264672440484

http://forum.portfolio.hu/topic.php?t=19612

http://atlatszo.blog.hu/2013/02/20/ragalmazasi_ugyben_feljelentettek_a_devizahitelesek_ugyet_felkarolo_jogaszt#comment-form

 

Ha bármi kérdésük van, esetlegesen kapcsolatba  kívánnak lépni velem, én bármikor, bárhol, (a hatóság bármely szerve előtt is) rendelkezésükre állok.

 

Maradok tisztelettel,

 

Placz József

(30) 415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!