Levelezések

Egy valóban megtörtént "rémtörténet"

 

Ezen az oldalon az összes kommunikáció úgy az ING (NN) Biztosító Zrt. valamint a hatóságok felé megtalálható.

 

Mielőtt a kivizsgálási kérelmek sorozata elindult a hatóságok felé, az ING (NN) Biztosító írásban lett értesítve az általa elkövetett gazdasági bűncselekménysorozatának a kivizsgálására.

Az összes kivizsgálási kérelem (10) az ING (NN) Biztosító Zrt. által „ki lett vizsgálva”, jogsértés nem lett megállapítva.

 

Miután az ING (NN) Biztosító mindent rendben talált, a kivizsgálási kérelmek sorozata lett a hatóság(ok) felé bizonyítékokkal ellátva elindítva.

 

 1. VI. VII. IX. KER. ÜGYÉSZSÉG / LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG / FŐÜGYÉSZSÉG
 2. BRFK
 3. Fővárosi Főügyészség (levél és válasz)
 4. GVH (Gazdasági Versenyhívatal) (2012. 10. 01)
 5. Index Fórum (2013. 09. 03)
 6. ING BIZTOSÍTÓ
 7. MINISZTÉRIUM(OK) (2)
 8. MNB
 9. Népszava (2013. 09. 02)
 10. ORFK
 11. PSZÁF
 12. Orbán Viktor Miniszterelnök Úr (2013. 10. 07)

 

A hatóságokhoz küldött valamennyi kérelem autómatikusan továbbítva lettek a PSZÁF-hoz kivizsgálásra, ahol a kivizsgálás minden esetben Borzáné dr. Okos Erika főosztályvezető-helyettes asszony kezébe került.  A PSZÁF Borzáné, dr. Okos Erika főosztályvezető-helyettese aláírásával a kérvényeket minden esetben „érdembeli kivizsgálás nélkül elutasította”.

 

Megemlítést követel az a tény is, hogy az ING (NN) Biztosító Zrt. vezérigazgató-helyettese dr. Borza Gábor volt, így felmerült az összeférhetetlenség gyanúja a pénzintézet, és az őt felügyelő hatóság között.  Ennek a felderítésére kérvény lett felterjesztve úgy a PSZÁF-hoz, valamint annak elnökéhez is, mely eredménytelenül azzal zárult, hogy a PSZÁF főosztályvezető-helyetteseBorzáné dr. Okos Erika és az ING (NN) Biztosító vezérigazgató-helyettese dr. Borza Gábornem élnek közös háztartásban, így az összeférhetetlenség lehetősége jogilag kizárt.

 

Magyarázatot és hatósági kivizsgálást követel az is, hogy maga a felügyeleti hatóság "PSZÁF" Borzáné, dr. Okos Erika, (PSZÁF főosztályvezető-helyettes) közreműködésével, és az ING (NN) Biztosító dr. Borza Gábor (vezérigazgató-helyettese) hogyan tudták eltitkolni és megakadályozni az ING (NN) Biztosító által elkövetett gazdasági bűncselekmények sorozatát és annak a kivizsgálását a hatóság elöl?

 

-----------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra.

 

 Placz József

(30) 415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

 

 AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!