Levél NN (ING) Biztosító 2012. 09. 12

Cimkék: ING (NN) Biztosító, KúriaGVHManipulálás nyereségre - veszteségre (LETILTVA), dr. Borza Gábor, Borzáné, dr. Okos Erika, Egyoldalú szerződésmódosítás, Placz József

 

Eredeti és nyomtatható PDF dokument

 

 

ING BIZTOSÍTÓ ZRT.

H-1364 Budapest, Pf. 247

 

Zelles és Társa Ügyvédi Iroda Dr. Zelles Zoltán ügyvéd részére

Budapest Pasaréti út 52/b.

1026

 

 

Tisztelt Ügyvéd Úr!

 

Mindenekelőtt szeretném megköszönni a személyes egyeztetés lehetőségét, az augusztus 30- án elhangzottak nagyban segítettek ügyfelei álláspontjának megismerésében.

 

A megbeszélésen elhangoztak és az ott átadott dokumentációk elemzése, valamint az eset összes körülményének ismeretében szíves tudomásulvétel végett tájékoztatom arról, hogy 2012. augusztus 30-án kelt levelében foglalt kártérítési követelésüket sem jogcímében sem összegszerűségében nem ismeqük el.

 

Budapest, 2012. szeptember 12.

 

Tisztelettel,

 

dr. Sőre Zsolt

vezető jogtanácsos

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!