Levél NN Biztosítótól (ING) 2012. 04. 10. (Értesítés "Néhány díj és kedvezmény mértéke évente változik", Első oldal).

Cimkék:  Placz József

 

Eredeti és nyomtatható PDF dokument

 

ING BIZTOSÍTÓ ZRT.

Nyilatkozat + válaszboríték "CUNST_CV" jelű elszámolás Annex_027_INS_201204_P lnv_Pol_Extract_EUR_TA_201204_P Marketing melléklet

 

 

Placz József Kecskemét

Gyenes Mihály tér 17 1/1. 6000

 

Tisztelt Ügyfelünk!

 

 

Mellékelten küldjük Önnek a 70140707 számú 027 jelű Euro Alap szerződésének elszámolását a 2011.04.01 -2012.03.31 közötti időszakról.

 

A szerződésére vonatkozóan néhány díj és kedvezmény mértéke évente változik. Ezek aktuális összegeiről tájékoztatjuk most Önt, a csatolt 2. számú mellékletben.

 

A mellékletben foglalt értékek 2012. július 2-ától érvényesek.

 

Eszközalapokat érintő változások

 

A biztosításhoz választható eszközalapoknál némely esetben az eszközalap mögöttes alapjának neve megváltozott. A változás a mögöttes alap - ezáltal az eszközalap - befektetési politikáját, kockázati jellemzőit, valamint költségeit semmilyen módon nem befolyásolta. Emellett az eszközalapokat érintő eljárások leírásával is bővítettük tájékoztatónkat, különös tekintettel a felfüggesztés esetére vonatkozó részletes szabályozásra.

 

Ezen változásokról az „Eszközalapokat érintő változások” című mellékletben olvashat részletesen. Tájékoztatjuk, hogy az eszközalapokkal kapcsolatos aktuális információkról honlapunkra ellátogatva az összesített Eszközalap-tájékoztató dokumentumunkból bármikor tájékozódhat.

 

Látogasson honlapunkra!

 

Az eszközalapok teljesítményéről folyamatosan tájékozódhat honlapukon, a www.inq.hu-n. Aktuális számlaértékéről, szerződésének részleteiről pedig személyes befektetési oldalán talál napra kész információkat. Személyes oldalát a honlapunkon keresztül, egyedi azonosítóival történő belépéssel érheti el.

 

Amennyiben nem rendelkezik a belépéshez szükséges azonosítókkal, a jelszó igényléséhez a nyomtatvány letölthető az alábbi linken:

 

www.inq.hu/oldalam

Kérdése van?

 

Szerződésével vagy egyéb szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal személyes ING tanácsadójához (Nagy Róbert, ING Baranya megyei Igazgatóság, Tel.: (72)522-464), vagy írjon nekünk e-mailt (inq@inq.hul.

 

H-1068 Budapest, Dózsa György út 84/B TeleCenter: 06 40 464 464 Fax: 267 4833 biztosito@ing.hu www.ing.hu

 

Megtiszteltetés számunkra, hogy az ING Biztosítót választotta. Az ING Biztosító magyarországi megalakulása óta stabil és kiegyensúlyozott vállalatként működik, amely több mint tíz éve folyamatosan piacvezető a magyar életbiztosítási piacon. Mindent megteszünk azért, hogy pénzügyi céljai elérésében a legjobb partnerei legyünk.

 

Üdvözlettel,

 

Veres János

Operációs ügyvezető igazgató

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

 http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!