Levél ING (NN) Biztosító - Ms. Cornelia Coman, CEO-tól 2013. 07. 09

Eredeti és nyomtatható PDF dokument

 

Dear Mr Placz,

 

We would like to inform you that the reason behind postponing our scheduled personal meeting is that we are still debating both the legal ground and the amount of your claim re-sent to us. Until your claim is reserved unaltered, it does not make sense to have a personal meeting. However, I deeply hope that we will be able to settle the questions under debate in a fair and appropriate manner in the near future. Regarding your letter to the ING Group CEO, I would like to let you know that our headquarters in Amsterdam is aware of the case and the questions under debate.

 

Your sincerely,

 

Cornelia Coman CEO

 

 

Tisztelt Placz Úr!

 

Ezúton kívánjuk tájékoztatni arról, hogy tervezett találkozónkat azért halasztottuk el, mert az Önök által ismételten megküldött követeléseiket mind jogalapjukban, mind összegszerűségükben vitatjuk. Mindaddig, amíg ezeket a követeléseket változatlanul fenntartják, a találkozó létrejöttének nincs értelme. Ezzel együtt szeretném kifejezni reményemet, hogy az Önökkel fennálló vitás kérdéseket a közeljövőben sikerül mindkét fél számára előnyösen lezárnunk. Az ING Csoport vezérigazgatójának küldött levelével kapcsolatban azt szeretném jelezni, hogy amszterdami központunk tud az esetről és a vitás kérdésekről.

 

Üdvözlettel,

 

Cornelia Coman

ING

Cornelia Coman

CEO, Chairman of the Board of Directors

ING Insurance Pte. Co. Ltd., ING Fund Servicing and Consulting Pte. Co. Ltd.

Vezérigazgató,      Az Igazgatóság  elnöke

ING Biztosító Zrt., ING Pénztárszolgáltató Zrt.

84/B Dózsa György út.

Budapest 1068, Hungary T +36 1 2358672, F +36 1 2358989 Email: cornelia.coman@ing.hu www.ing.hu

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!