Kérelem az NN Biztosító (ING) Zrt-hez az általuk alkalmazott egyoldalú szerződésmódosítás világosabb jogi tisztázására 2012. 05. 30.

Egy valóban megtörtént "rémtörténet"

150 milliárd forintot meghaladó pénzpiaci csalás

 

 

Cimkék:  Placz József

 

Eredeti és nyomtatható PDF dokument

 

ING Biztosító Zrt.
Ügyfélszolgálat
Budapest
Pf. 247

 

Szerződésszám: 70140707 - 64694106
Nyilvántartási szám: CC-2012/00378
Ref.: 70183396

 

Tisztelt Ügyfélszolgálat!

 

A mai napon megkaptam az Önök válaszát az általam 2012. április 26-án írt levelemre, melyben írásban kértem a következőket:

 

„Kérem, szíveskedjenek igazolni és írásban közölni azokat a szerződési feltételeket, amelyek lehetőséget biztosítanak Társaságuk tekintetében arra, hogy az ott meghatározott eljárás keretében a szerződés időtartama során a Biztosító a szerződést egyoldalúan módosíthassa.”

 

Önök válaszlevelükben az helyett, hogy kérésemnek eleget téve és választ adtak volna, hívatkoztak arra a tényre, hogy válaszukat addig nem tudják megadni, még a jogerős bírói ítéletet nem kapják meg.

 

Felhívom szíves figyelmüket arra, hogy kérelmemet 2012. Április 26-án jóval a bírósági tárgyalás és ítélethírdetés előtt írtam, így kérvényem az Önök jogi álláspontjára függetlenül az esetleges bírósági ítélettől, az újonnan kiküldött 2. Számú melléklet jogi igazolására volt kérvényezve.

 

Mindentől teljessen függetlenül, Önök a nevezett 2, Számú mellékletet minden ING ügyfél számára kiküldték FÜGGETLENÜL attól, hogy jogilag perben állnak e az ügyféllel vagy sem. Az Önök által küldött válasz alapján valamennyi ügyfél részére a jogerős bírósági ítélet alapján és függvényében küldték ki a 2012 évi 2, Számú Mellékletet 2012. április 10-i dátummal, bízva abban hogy egy általános ügyfélnek még esélye sincs arra, hogy a kiküldött információt megértse.

 

Újból kérem Önöket, hogy az általam kért információra a bírósági ítélettől függetlenül válaszoljanak.

 

Szíves intézkedésüket előre is köszönöm.

 

Tisztelettel:

 

Kecskemét, 2012. Május 30.

 

Placz József
6000 Kecskemét,
Gyenes tér 17. I. 1.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

 http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!