ING (NN) BIZTOSÍTÓ - TÁRGY: TÁJÉKOZÓDÁS AZ ING BIZTOSÍTÓ ZRT. ÁLTAL ELKÖVETETT RENDKÍVÜL NAGY ÖSSZEGBEN ELKÖVETETT GAZDASÁGI BŰNCSELEKMÉNY KIVIZSGÁLÁSÁNAK A FOLYAMATÁRÓL (2017-05-23)

MNB, BKKP,
Pf. 777, 1534 Budapest,
Dr. Windisch László Elnök Úrnak - MNB Elnöke
E-mail: windisch.laszlo.titkarsag@mnb.hu

...

Tárgy: tájékozódás

 

Tisztelt MNB – Dr. Windisch László Elnök Úr!

 

Az általam 2017. február 1-én elküldött “Állampolgári bejelentés és feljelentési kérelemre” az ING (NN) Biztosító Zrt. által rendkívül nagy összegben elkövetett gazdasági bűncselekmény elkövetésének a kivizsgálása céljából a kivizsgálás menetéről és eredményéről az MNB-től a mai napig értesítés / tájékoztatás/ visszaigazolás nem érkezett. Szeretném megtudni, hogy hogyan halad a kivizsgálás? Tehetek-e bármit is annak érdekében, hogy esetlegesen további bizonyítékokkal szolgálhassak?

 

Mint azt az eredeti feljelentési anyagban hiteles okmányokkal igazoltam, egyértelmű, hogy a nevezett pénzintézet 150 milliárd forint (2016. augusztus 31-i adat) eszközértéket meghaladóan olyan eszközalapokat forgalmaz a mit sem tudó magyar fogyasztók részére, melyeknek valós pénzpiaci alapja és értéke nincs.

 

Az érintett összes eszközalapokat eredeti nevük, ISIN azonosítójuk, (nemzetközi biztonsági azonosító szám) befektetési adataik, és az anyacég égisze alatt forgalmazzák, miközben valójában semmi közük nincs a valós, nemzetközileg is forgalmazott eszközalapok befektetési adataihoz. (árfolyam, eszközérték és hozam)

 

Egyszerűen fogalmazva, az ING (NN) Biztosító egyazon ISIN azonosító alkalmazásával egyazon eszközalapot több, egymástól eltérő befektetési adattal forgalmazza. Átvitt értelemben hasonló bűncselekmény történik, mintha egy adott személy igazolvány szám és személyes adatai alatt több, egymástól teljesen eltérő személyek (életkor, nem, foglalkozás, stb.) léteznének a BM rendszerében.

 

Én bízom abban, hogy a Tisztelt MNB pénz- és tőkepiaci szakemberek bevonásával és segítségével fogja a kivizsgálást elvégezni. Amennyiben kérdése volna, esetleg több információra lenne szüksége, vagy személyes meghallgatásomat is igényelnék, én természetesen a rendelkezésére állok.

 

Köszönöm megtisztelő figyelmét és várom értesítését!

 

Maradok tisztelettel,

 

Placz József
(30)415-4919
E-mail: placz@t-email.hu

 

Kelt, Kecskemét, 2017. május 23.

 

Levél elküldve:
o Email
o Ajánlott levél

 

---------------------------------------------------

 

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra.

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!