ING (NN) BIZTOSÍTÓ RÉSZÉRE EMAIL - ELSZÁMOLÁSI PROBLÉMA (2008-03-11)

Eredeti és nyomtatható PDF dokument

 

Placz József, Ambrus Edit

Szent István ut 60-62
7815 Harkány,

Tel # 30-415-4919, 20-596-1227


Email:
placz@t-email.hu

 

Levél Elküldve: Fax 06-1-267-4833 és Magyar Posta ajánlott levél aláírással

 

ING Biztosító ZRT.

Pf. 247

H-1364 Budapest Kötvénvszám: 70140707

 

Tisztelt ING Zrt, Vezérigazgató, és vagy Ügyvezető Igazgató, és vagy Jogi Képviselő!

 

Kissé csalódottan veszem tudomásul azt, hogy az általam írt és a Pécsi ING Zrt. Igazgatóság közreműködésével Március 3-án küldött levelemre nem hogy válasz nem érkezett, még visszaigazolást sem kaptam. Természetesen megértem azt, hogy Önök elfoglalt emberek.

 

Bízom abban hogy ennek a levélnek a segítségével egy nagyobb figyelmet szentelnek az ügy orvoslására.

 

Tudtukra hozom azt, hogy a 2008, Március 3-án írt levelemben leírt tények igazak és valamennyit az Önök által kiadott eredeti nyomtatványokon, és esetleg az azokban megadott adatokkal igazolni tudom és kívánom.

 

Az elmúlt héten tegnapig Önök bebizonyították hogy tudnak helyesen és korrektül is elszámolni, de sajnos ma reggelre újból jogtalanul levontak nemcsak tőlem, hanem valamennyi ügyfelüktől komoly összegeket a számlájukról amivel komoly és jogtalan anyagi károkat okoztak ügyfeleik részére.

 

Sajnos ez az elszámolási módszer nem új, hiszen Önök ezt mar egy ideje rendszeresen alkalmazzák. Az én esetemben ma reggelre levontak egy + 0.5%-ot jogtalanul, amikor a napi értéket meghatározó tőzsdei érték volt - 0.996%. (+-%)

 

Mit is jelent nekem ez a “minimális összeg” levonása?

 

Jelenleg a számlámon van kb. 165,000 Euró, aminek a 0.5%-a 825 Eurónak felel meg. Természetesen ezt a JOGTALAN levonást Önök nemcsak tőlem vonták le, hanem valamennyi ügyfelüktől Magyarországon. A saját számításom szerint ez csak ma több millió EURO JOGTALAN JÖVEDELMET, és alaptalan levonást (kárt) okozott ügyfeleik részére.

 

Több esetben előfordult az, hogy mikor a napi tőzsde értéke ment fel, a plusz értékből Önök levontak újból, (általában 0.2-0.5%-t) az ügyfél kárára. Magyarul mondva, Önök esetenként többet vonnak le az ügyfél számlájáról mint azt igazolni tudnák, valamint mikor a tőzsdei érték növekszik, akkor nem adják meg a teljes jövedelmet (hasznot).

 

Önök a TV és az internetes reklámjaikon azt a hitet és tudatot kívánják terjeszteni ügyfeleik részére, hogy az ING, Zrt kezében biztonságban vannak. Az igazság az az, hogy ennek a tudatos félrevezetésnek a leple alatt az ING, Zrt tudatosan, szisztematikusan és JOGTALANUL fosztja meg ügyfeleit vagyonától.

 

Valamennyien, akik pénzt fektetnek be, tisztában vannak a befektetés előnyeivel és kockázataival, de mikor jogtalanul és alaptalanul veszítik el a befektetők a pénzüket, akkor jogosan követelnek választ az Önök cselekedeteikre.

 

Én kérem Önöktől a következőket:

 

1.    Kérem hogy az Önök által gyakorolt illegális és jogtalan könyvelési módszert AZONNALI hatállyal szüntessék meg a belső kivizsgálás eredményéig.

 

  1. AZONNALI hatállyal indítsanak egy belső kivizsgálást a problémák felderítésére.
  2. Valamennyi ügyfél számára 2008 Január 1-ig visszamenőlegesen részletes

 

elszámolást adni valamennyi levonások és kezelesi költségek elszámolásával.

*

Tisztelettel tudatom Önökkel, hogy a fenti probléma nem fog, elmúlni, és AZONNALI FIGYELMÜKET és cselekedetüket elvárom! Amennyiben e levelemre sem kapok érdemleges visszaigazolást és választ, úgy a törvény által megadott jogi utat fogom alkalmazni.

 

Maradok tisztelettel,

Placz József

Harkány, 2008, Március 11

Ul: Ez a levél a Március 3-án írt levél HIVATALOS folytatása.

Másolatot kap:     ING Zrt, Pécs, Heller Zoltán

Dr. Kiss Tamás, jogi képviselő

 

---------------------------------------------------------------------------------
 
 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

 

 http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!