ING (NN) BIZTOSÍTÓ - PSZÁF "Információt kérek" a Borzáné Dr. Okos Erika (PSZÁF), és Dr. Borza Gábor NN (ING vezérigazgató-helyettese) rokoni kapcsolatának a kivizsgálására 2013. 03. 29

From. Joseph Placz placz@t-email.hu Sent: Fri 3/29/2013 10:16 AM
To: 'sajto@pszaf.hu'
Cc: A_GYIMESINE (mgyimesi52@gmail.com), A1-EDITH - FREEMAIL a.edit@freemail.hu, A1-TAKACS TIBOR takacs.tibor61@gmail.com,

 

Subject: Információt kérek

 

Tisztelt Binder Úr!

 

Azt szeretném megtudni, hogy van e bármilyen kapcsolat Dr. Borza Gábor, ING Biztosító, vezérigazgató helyettes és Borzáné dr. Okos Erika s.k., a PSZÁF mb. főosztályvezető-helyettese között?

 

Köszönöm megtisztelő figyelmét!

 

Maradok tisztelettel.

 

Placz József
(30) 415-4919
E-mail: placz@t-email.hu
www.biztositobank.hu

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

 http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

 AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!