ING (NN) BIZTOSÍTÓ - LEVELEZÉSEK - FŐVÁROSI FŐÜGYÉSZSÉG

Cimkék: Manipulálás nyereségre - veszteségre (LETILTVA)Manipulálás - fiktív részvények forgalmazása, (LETILTVA), Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat, "Jó hírnév" (?) megsértése,

 

 

 

Kérelem a Fővárosi Főügyészséghez az ING (NN) Biztosító Zrt. értékpapírjainak napi értékelési módszerének a felülvizsgálatára (2011. 08, 23)

A FŐÜGYÉSZSÉG VÁLASZA (2011-09-21)

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!