ING (NN) BIZTOSÍTÓ - Levél a PSZÁF részére "Érdeklődés a határidő hosszabbítás lejárata ügyében (Ikt/Ref: 891-23-2013) N-FK-II-345/2013"

Tisztelt PSZÁF!

 

A 30 napos „határidő hosszabbítás” időtartama már majdnem egy hónapja lejárt, és azt kívánom megtudni, hogy mikorra várható az Önök záró végzése –  határozata az ügyben?  (30 Napos határidő hosszabbítás)

 

Előzetesen az Önök kérésére a Fővárosi Ítélőtábla II. Fokú jogerős ítéletét már átküldtem, a biztonság kedvéért most ezt újból mellékelem.

 

ITÉLET (GYIMESI) II FOKÚ 2012. 05. 22

 

Pár hónappal ezelőtt Önök nyilvánosan tudatták azt, hogy „Márciustól razziázik a PSZÁF” a pénzintézetek egyoldalú szerződésmódosításának a felderítéséről.

 

http://www.hitelinfo.biz/hitel-betet/marciustol-razziazik-a-pszaf

 

Már több mint egy éve én Önöket hivatalosan és részletesen értesítettem az ING Biztosító Zrt. által alkalmazott törvényellenes egyoldalú szerződésmódosítás alkalmazásáról, valamilyen okból értesítésemet Önök vagy nem értették(?), vagy félreértelmezték. Még mindennek a tetejébe az ING Biztosító Zrt. a per tárgyában foglalt “átváltási költségek” törvényellenes módosításának a tetejébe a szerződések “ÁSZF” összes gazdasági pontjait egyoldalúan a fogyasztók kárára módosították.

 

Kívánom megtudni azt, hogy még milyen akadályokat kell áthidalni ahhoz, hogy Önök a "fogyasztók védelmében" és a “Hatóság nevében” cselekedjenek?

 

Köszönöm megtisztelő figyelmét és várom válaszát!

 

Kelt. 2013. 06. 11

 

Maradok tisztelettel,

 

Placz József

(30) 415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

 AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!