ING (NN) BIZTOSÍTÓ - Kiegészítő információ a PSZÁF részére az NN Biztosító (ING) marketing és reklámjai felülvizsgálására 2011. 11. 21.

Eredeti és nyomtatható PDF dokument

 

PÉNZÜGYI SZERVEZETEK ÁLLAMI FELÜGYELETE
1535, Budapest
Krisztina krt. 38.
Iktatószám: 101427/2011

 

Tisztelt Felügyelet!

 

Kérésükre csatoltam a levelezéseket (14), melyek igazolják hogy a magam részéről már egy jó ideje próbáltam az elszámolási problémákat lerendezni az ING-vel.

 

Továbbá, csatoltam egy “ING Hozamszámoló” (14 oldalas az ING teljes termékéről) részletes és hívatalos információt, mely az ING honlapján nyilvánosan megtalálható. Valamennyi oldalon részletesen és színekkel feltűntettem az összes termék hívatalos, a kezdettől a jelenig az éves + össz hozamait.

 

Ez alapján világosan bizonyítható, hogy a befektető bármely (14) ING termékbe fekteti be pénzét, egyértelműen és garantáltan szerencsés lesz, ha a befektetés tartama után (10 év) visszakaphatja befektetett pénzét “névértékben”.

 

Külön felhívnám szíves figyelmüket az első 5 oldal reklámjára, melyet az oldal felső részén piros tollal bekarikáztam. Ennek alapján az ING “Az Ön álmai már megvalósultak?” kérdés / reklám feltételével utalnak a következő lehetőségekre:

 

1. Diploma
2. Kistestvér
3. Yacht
4. Álomeskuvő
5. Váltsa valóra álmait!

 

 

Az ING által kiadott nyilvános és hivatalos hozam információk alapján a fenti ajánlat inkább “rémálom” mint “álom”. A közös érdek képviselete és védelme érdekében kérem a tisztelt Állami Felügyeletet, hogy egy teljes körű kivizsgálást és hatósági eljárást indítson el az ING marketing, valamint az ING értékpapírjainak napi értékmeghatározása tisztázására! Természetesen én bármikor rendelkezésükre állok adatok és információk szolgáltatására.

 

Szíves intézkedésüket előre is köszönöm!

Tisztelettel:

Kecskemét, 2011. November 21.

 

Placz József PLACZ JÓZSEF
6000 KECSKEMÉT
GYENES MIHÁLY TÉR 17
(36)30-415-4919
EMAIL: placz@t-email.hu

 

Mellékletek: Levelek (14) + ING hozamok (15 oldal)

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

 AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!