ING (NN) BIZTOSÍTÓ - Kérelem a PSZÁF Elnökéhez (Dr. Szász Károly) a "Borzáné, Dr. Okos Erika" (PSZÁF), és "Dr. Borza Gábor" NN (ING) vezérigazgató helyettese rokoni kapcsolatának a kivizsgálására 2013. 05. 24

Eredeti és nyomtatható PDF dokument

 

Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete
Dr. Szász Károly elnök részére
Budapest,
BKKP Pf. 777
1534

 

Tisztelt Elnök Úr!

 

Azt kívánom megtudni, hogy a PSZÁF határozatot aláíró Borzáné, Dr. Okos Erika (főosztályvezető-helyettes) és az ING igazgatóságának tagja, Dr. Borza Gábor úr (vezérigazgató helyettes) között bármilyen kapcsolat (rokonsági) fennáll-e?

 

Ha igen akkor nem érez-e esetleg valamiféle összeférhetetlenséget az ügyben?

 

Kérésemet azért terjesztem elő, mert éppen az ING Biztosító Zrt. egyoldalú szerződésmódosítás alkalmazásának felülvizsgálatára kértem meg a PSZÁF-ot mint „Felügyeleti szervezetet”.

 

Felülvizsgálati kérelmemben egyértelműen értesítettem a Hatóságot (PSZÁF), hogy az ING Biztosító az egyoldalú szerződésmódosítás alkalmazásával az összes ügyfelük (kb. 350 ezer) részére az Általános Szerződési Feltételek „ÁSZF” ÖSSZES GAZDASÁGI PONTJÁT a Biztosító egyoldalúan az ügyfelek kárára módosította. (Végzés száma: V-FK-II-724/2013)

 

Ha nem, akkor elnézést kérek, hogy ilyen „buta” kérdéssel raboltam drága idejét!

 

Köszönöm megtisztelő figyelmét, és várom válaszát! (email ok).

 

Kecskemét, 2013. május 24.

 

Tisztelettel:

 

Placz József
6000 Kecskemét
Gyenes Mihály tér 17.
(30)415-4919
Email: placz@t-email.hu

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

 AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!