ING (NN) BIZTOSÍTÓ "JÓ HÍRNÉV SÉRTÉSE(?) PER" - I. FOKÚ VÉGZÉS (2016-06-30)

Eredeti és nyomtatható PDF dokument

 

KECSKEMÉTI TÖRVÉNYSZÉK 8.P.20.688/2015/44.

 

A Kecskeméti Törvényszék a Horváth és Társa Ügyvédi Iroda (1124 Budapest, Csörsz u. 49-51., ügyintéző: Dr. Nemescsói András) által képviselt NN BIZTOSÍTÓ ZRT. 1068 Budapest, Dózsa György út 84. B. ép. felperesnek - Dr. Szőke Péter ügyvéd (6722 Szeged, Hajnóczy u. 5. 1/5.) által képviselt PLACZ JÓZSEF 6000 Kecskemét, Gyenes Mihály tér 17. szám alatti lakos alperes ellen személyiségi jog megsértésnek megállapítása iránt indított perében meghozta a következő

 

V É G Z É S T

 

A törvényszék tájékoztatja a feleket, hogy a perben kirendelt Themis Iroda által szolgáltatott szakértői vélemény és annak kiegészítése továbbra is aggályos, és másik szakértő kirendelése látszik szükségesnek.  A szakvélemény fogyatékosságának kiküszöbölését célzó intézkedések nem vezettek eredményre - szakvélemény írásbeli, szóbeli kiegészítése, Dr. Dömötör Barbara által szolgáltatott magánszakvélemény közötti ellentmondás, a szakértők együttes meghallgatásával sem volt feloldható. (Pp. 182. § (3). BDT 2001.181.)

 

A személyiségi jog megsértésének megállapítása iránti perben a per tárgyává tett tényállítások valóságtatalmának bizonyítása az alperes kötelezettsége.  Ennek megfelelően felhívja a törvényszék az alperest, 8 napon belül nyilatkozzon, hogy az érdemi döntés megalapozására alkalmatlan szakvéleményre tekintettel kéri-e új szakértő kirendelését, ellenkező esetben a törvényszék a szakértői bizonyítási eredménytelennek tekinti.

 

Kecskemét, 2016. június 30.

 

Oroszné dr. Kerekes Anna s.k.
bíró

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!