ING (NN) BIZTOSÍTÓ "JÓ HÍRNÉV SÉRTÉSE(?) PER" - I. FOKÚ VÉGZÉS (2015-12-14)

Eredeti és nyomtatható PDF dokument

 

KECSKEMÉTI TÖRVÉNYSZÉK

8.P.20.688/2015/24. Szám

 

 

VÉGZÉS

 

 

A Kecskeméti Törvényszék NN BIZTOSÍTÓ ZRT. felperesnek PLACZ JÓZSEF alperes ellen személyiségi jog megsértésének megállapítása stb iránti perben

 

a 18. sorszámú végzésben meghatározott szakértői feladatot azzal egészíti ki, hogy az terjedjen ki a kereset a-k és m. n. pontjai szerinti konkrét tényállítások vizsgálatára is, az alperes által csatolt dokumentáció elemzésénél.  A szakértő foglaljon állást, az alperes által megjelölt és szolgáltatott vizsgálati anyag alátámasztja-e az a-k. m. n. pontok tényállításait.

 

 

Kecskemét, 2015. december 14.

 

Oroszné dr. Kerekes Anna s.k.

bíró

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!