ING (NN) BIZTOSÍTÓ - "JÓ HÍRNÉV SÉRTÉSE PER" BEADVÁNY - IGAZSÁGÜGYI SZAKÉRTŐ (2016-05-19)

Eredeti és nyomtatható PDF dokument

 

THEMIS IRODA

Igazságügyi és Területfejlesztési Tanácsadó Kft

5700 Gyula, Ibolya u. 2. Tel.: 30/205-5653 E-mail: gyulavarigy@gmail.com

8.P.20.688/2015

 

Kecskeméti Törvényszék

6000 Kecskemét

Rákóczi út 7

Oroszné Dr. Kerekes Anna bírónő részére

 

Tisztelt Bírónő!

Tisztelt Peres Felek!

 

Hivatkozva 8.P.20.688/2015/36 számú végzésére az alábbiakban reagálok a felek 27; 28; 31; és 35-ös beadványaira:

 

2015. december 21-én igazságügyi szakértői munkatervet készítettem a Szegedi ítélőtábla Pf.ll.20.065/2014/11 számú végzése alapján.

 

Az igazságügyi szakértői munkatervben olyan vizsgálati módszert határoztam meg, ami a Tisztelt Bíróság kérdéseire egyértelmű választ ad. Ezt követően 2015. június 18-án már a Kecskeméti Törvényszéken lettem idézve.

 

A tárgyaláson peres feleknek egybehangzóan az alábbi kikötéseik voltak a munkatervvel kapcsolatosan:

 

  1. Nem szükséges társszakértő bevonása
  2. Nem szükséges felperes könyvelését vizsgálni
  3. Alperes által benyújtott dokumentumok állnak rendelkezésre
  4. Alperes által meghatározott vizsgálati módszert szükséges alkalmazni

 

2015. július 16-án újabb munkatervet nyújtottam be, amit a Tisztelt Bíróság (peres felekkel egyetértésben) elfogadott.

 

Igazságügyi szakértői szakvéleményemet 2016. január 24-én nyújtottam be. A szakvélemény a fenti kitételek figyelembe vételével készült el.

 

27. és 28-as számú beadványban felmerültek olyan szakértői kérdések, amelyeket a peres iratok rendelkezésemre bocsátása mellett szakvélemény kiegészítésként tudok megválaszolni.

 

Kérem Tisztelt Bírónő szíves nyilatkozatát arra vonatkozóan, hogy a per kimenetele szempontjából szükséges-e szakvéleményemet kiegészíteni, és pontosan mely kérdésekre kell választ adnom.

 

Felperes 31. és 35. számú beadványával kapcsolatosan:

 

  1. Etikailag aggályosnak tartom elkészült igazságügyi szakértői vélemény felülvéleményezését. Különösen úgy, hogy többek között szerkezeti véleménykülönbség kiemelésével igazságügyi szakértő hozzáértését, kompetenciáját vonja kétségbe.
  2. A magánszakértői szakvéleményből kiderül, hogy koránt sem álltak Szakértő Asszony rendelkezésére azok az okiratok, amik nekem rendelkezésemre álltak.
  3. Egy szakértői vélemény felülvéleményezése sohasem vezethet eredményre - főleg nem magán megrendelésre.  Alkalmas arra, hogy talán az igazságügyi szakértő hozzáértését, kompetenciáját lealacsonyítani már a „nehezen átlátható" „nehezen követhető", „nem pontos" „hiányzó tartalomjegyzék", „szűkös" kifejezések használatával.
  4. Amennyiben véleménykülönbség van bármely peres fél és a szakértői szakvélemény között, akkor nem a szakvéleményt kell felülvéleményezni, hanem újabb szakértőt kirendelni ugyanazokkal a kérdésekkel és ugyanazokkal a rendelkezésre álló dokumentumokkal ellátni.  A két szakértő véleménye között így is lehet, és lesz is különbség.

 

A fentieket figyelembe véve igazságügyi szakértői szakvéleményemben leírtakat fenntartom.

Gyula, 2016. május 13.

Themis Iroda Igazságügyi és Területfejlesztési Tanácsadó Kft

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!