ING (NN) BIZTOSÍTÓ "JÓ HÍRNÉV SÉRTÉSE(?) PER" - 6. VÉGZÉS I. FOKÚ (2015-11-19)

Eredeti és nyomtatható PDF dokument

 

KECSKEMÉTI TÖRVÉNYSZÉK 8.P.20.688/2015/21. szám

 

VÉGZÉS

 

A Kecskeméti Törvényszék NN BIZTOSÍTÓ ZRT. felperesnek - Pl.ACZ JÓZSEF alperes ellen személyiségi jog megsértésének megállapítása stb. iránti perben

 

tájékoztatja az alperest, hogy kizárólag a keresetben kifogásolt tényállítások valóságtartalmára vonatkoztatott szakértői vizsgálatnak lehet helye a bizonyítási eljárásban, és az alperes 2015. november 4-i beadványában indítványozott kérdések ezt meghaladják.

 

Kecskemét. 2015. november 19.

 

Oroszné dr. Kerekes Anna s.k.
bíró

 

---------------------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!