ING (NN) BIZTOSÍTÓ "JÓ HÍRNÉV SÉRTÉSE(?) PER" - 47. VÉGZÉS I. FOKÚ - (2016-08-23)

Eredeti és nyomtatható PDF dokument

 

KECSKEMÉTI TÖRVÉNYSZÉK 8.P.20.688/2015/47. szám

VÉGZÉS

 

A Kecskeméti Törvényszék a Horváth és Társai Ügyvédi Iroda (ügyintéző: dr. Nemescsói András ügyvéd 1123 Budapest, Csörsz u. 49-51.) által képviselt NN BIZTOSÍTÓ ZRT. (1068 Budapest, Dózsa György út 84. B.ép) felperesnek - a dr. Szőke Péter ügyvéd (6722 Szeged, Hajnóczy u. 5. I/5.) által képviselt PLACZ JÓZSEF (6000 Kecskemét, Gyenes Mihály tér 17.) alperes ellen személyiségi jog megsértésének megállapítása stb. iránti perben a törvényszék új szakértő kirendelésével folytatja a bizonyítási eljárást.

 

A Pp.177.§ (3) (6) bekezdésben foglaltaknak megfelelően felhívja a feleket, nyilatkozzanak 8 napon belül, kívánnak-e javaslatot tenni az újabb szakértő személyére.

 

Kecskemét, 2016. augusztus 23.

 

Oroszné dr. Kerekes Anna s.k.
bíró

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!