ING (NN) BIZTOSÍTÓ - HOLLAND ANYACÉG ÁLTAL HAVONTA PUBLIKÁLT ESZKÖZALAPTÁJÉKOZTATÓK "MAGYAR NYELVŰ" KIADVÁNYAI

Egy valóban megtörtént "rémtörténet"

150 milliárd forintot meghaladó pénzpiaci csalás

 

Ezen az oldalon az NN (ING) Biztosító "Holland anyacég" által havonta magyar nyelven publikált eszközalaptájékoztatók megtekinthetőek / letölthetőek. A 2016-11-30 előtti kiadványok nem elérhetőek.  

 

MAGYAR NYELVŰ ESZKÖZALAPTÁJÉKOZTATÓK LISTÁJA:

 

2016-11-30

2016-12-31

2017-1-31

2017-2-28

2017-3-31

2017-4-30

 

Fontos tudni azt, hogy a listán található eszközalaptájékoztatók a Holland ING (NN) anyacég által havonta publikált "valós, nemzetközileg is regisztrált és nyilvántartott befektetési adatokat" tartalmazzák.  Az anyacég az általa közzétett eszközalaptájékoztatókat a világ valamennyi nyelvén 100%-ban azonos adatokkal publikálja.  (angol, német, francia, holland, vallon, olasz, spanyol, magyar, héber, cseh, szlovák, lengyel, stb.)

 

A magyar fogyasztóknak jogukban áll a befektetésükkel kapcsolatos valamennyi hiteles adatokat megtudni.  Az ING (NN) Biztosító a 2014 december 31 után havonta publikált eszközalaptájékoztatókból eltűntette az általa előzetesen "Kiemelten fontos információk" befektetési adatokat.  

 

Ez oldal azzal a szándékkal látott napvilágot, hogy a fogyasztók valós befektetési adatokat kaphassanak az általuk befektetett eszközalapokról.

 

A rendelkezésre álló hiteles eszközalaptájékoztatók „ING Holland” egyértelműen azt igazolják, hogy az NN (ING) Biztosító termékcsaládjának összes eszközalapjai a valós és nemzetközileg nyilvántartott eszközalapok befektetési adataihoz azon kívül, hogy az NN (ING) Biztosító az összes eszközalapjait az eredeti és hiteles okmányok égisze alatt ugyanazzal a névvel, befektetési információval és "ISIN azonosítóval" (nemzetközi biztonsági azonosító szám) forgalmazza (kb. 150 milliárd HUF értékben 2016 Augusztus 31-i adat) más köze nincs.  Az állítás bizonyítására az alábbi táblázatot kívánom alkalmazni.  Valamennyi adat hivatkozással van ellátva, így bármely hivatkozásra rákattintva az értéket igazoló eredeti ING okmány megtekinthető.

 

ESZKÖZALAPOK ADATAI - ÁRFOLYAM - ESZKÖZÉRTÉK - HOZAM (2016-08-31)

 

Az ING (NN) Biztosító Zrt. által nyilvántartott és havonta publikált befektetési adatok nem más, mint egy 150 milliárd forintos (2016-08-31-i adat) tudatos és szándékos csalás rendkívüli nagy összegben elkövetett gazdasági bűncselekmény sorozat a magyar fogyasztók kárára.  A felügyeleti hatóságok (MNB, KELER, ORFK, Ügyészség) írásban, bizonyítékokkal ellátott feljelentésben értesítve lettek.  A mai napig érdemi döntés a kivizsgálás elvégzéséről nem született.

 

ÁLLAMPOLGÁRI BEJELENTÉS ÉS FELJELENTÉS AZ ING (NN) BIZTOSÍTÓ ÁLTAL ELKÖVETETT 150 MILLIÁRD FORINTOT MEGHALADÓ CSALÁS ÉS GAZDASÁGI BŰNCSELEKMÉNY ELKÖVETÉSÉNEK A KIVIZSGÁLÁSÁRA (2017-02-01)

 

Minden kétséget kizáróan egy teljes hatósági kivizsgálás előbb / utóbb el fog kezdődni még akkor is, ha annak az eredménye valamint a vele járó elkerülhetetlen következmények nem az ING (NN) Biztosító Zrt. érdekeit szolgálják.  A pénz és tőkepiaci törvények (hazai és nemzetközi) még az ING (NN) Biztosítóra is vonatkoznak.

 

Információ: "Hogyan találhatja meg a Holland anyacég "ING / NN Biztosító" által havonta publikált magyar nyelvű eszközalaptájékoztatókat?"

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!