ING (NN) BIZTOSÍTÓ - BEFEKTETÉSI POLITIKA (EU RÉSZVÉNY ESZKÖZALAP 2017-07-29)

“Befektetési politika

 

"A mögöttes alap célkitűzése, hogy minél nagyobb tőkenövekményt és osztalékjövedelmet érjen el azzal, hogy vagyonát az Európai Monetáris Unió részvénypiacain található, illetve az Európai Unió területén bejegyzett vállalatok részvényeibe fekteti be.  E célkitűzés megvalósításához a mögöttes alap eszközeinek minimum 90%-át az eurózóna legmegbízhatóbb, legjelentősebb tőkeerejű vállalatainak részvényeibe fekteti oly módon, hogy azok a diverzifikáció eredményeképpen az egyedi értékpapírokban rejlő kockázatoknál alacsonyabb szint mellett biztosítsanak magasabb hozamot a portfólió egészére.  Minden egyes részvény megvásárlását alapos vállalatelemzés előzi meg, amit kiegészít a különféle földrajzi területeken megvásárolható részvények közötti kölcsönhatás vizsgálata is.  A mögöttes alap a portfóliójába kerülő részvényeket közép- és hosszú távú befektetésnek tekinti.  Ennek megfelelően a befektetési politikával nincsenek összhangban a költségigényes, rövid távú, spekulatív részvényvásárlások.  A mögöttes alap eszközeinek kis hányadát likviditási szempontok miatt folyamatosan pénzpiaci eszközökbe fektetheti.”

 

Forrás: EU Részvény Eszközalap 2017. 07. 29 Hírlevélből.  (1 oldal, 1 bekezdés)

 

--------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra.

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!