ING (NN) BIZTOSÍTÓ - Állásfoglalás kérése a PSZÁF-hoz az NN Biztosító (ING) 208-szoros egyoldalú költségemelés (szerződésmódosítás) érdekében 2012. 03. 19.

Eredeti és nyomtatható PDF dokument

 

PÉNZÜGYI SZERVEZETEK ÁLLAMI FELÜGYELETE
Budapest
Krisztina krt. 39.
1013

 

Tárgy: állásfoglalás kérése

 

Mellékelten megküldöm az ING Biztosító Zrt. 2. számú mellékletét a 027 jelű Euro Alap befektetéshez kötött biztosításról.

 

Szíves állásfoglalásukat kérem a csatolt melléklet 1. mondatára vonatkozóan abban a tekintetben, hogy ez a mondat megfelel-e annak a követelménynek, mely szerint a szerződéskötéskor a szerződő fél és a biztosító megegyezett abban, hogy az ING Biztosító ezen mondat alapján saját javára egyoldalúan szerződést módosíthat az átváltási költségek korlátlan (208-szoros) emelésére vonatkozóan.

 

Megjegyezni kívánom, hogy a csatolt melléklet a szerződés aláírásakor semmilyen okmányban megemlítésre, átvételre nem került. Ezen okirat a szerződés aláírása után majdnem 2 évvel, 2007. július 2-án lett nyilvánosságra hozva, nem is az ING saját honlapján.

 

Szíves intézkedésüket előre is köszönöm!

 

Tisztelettel:

 

Kecskemét, 2012. március 19.

 

Placz József

 

6000 KECSKEMÉT
GYENES MIHÁLY TÉR 17.
(36)30-415-4919

EMAIL: placz@t-email.hu

 

Melléklet: ING 2. számú melléklete

 

-----------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

 AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!