ING (NN) BIZTOSÍTÓ - A WWW.BIZTOSITOBANK.HU OLDALRÓL LETILTOTT HIVATKOZÁSOK LISTÁJA

Az ING (NN) Biztosító Zrt. az alábbi hivatkozásokat (“a-k-m-n” oldalak tartalmát) tiltatta le a Facebook, Youtube és a www.biztositobank.hu honlapról egy bírósági ideiglenes intézkedés alkalmazásával. 

 

Az információ letiltása a bizonyítási eljárás időtartama alatt is a jogerős döntésig érvényes.

 

 1. Az NN Biztosító (ING) manipulál "az eszközalapok vesztes múltjának az eltűntetésével"

 2. Az NN Biztosító (ING) manipulál "a hozamszámolóval"

 3. Az NN Biztosító (ING) manipulál "nyereségre / veszteségre"

 4. Az NN Biztosító (ING) manipulál "az eszközalapok értékeivel"

 5. "Fiktív eszközalapok forgalmazása"

 6. Az NN Biztosító (ING) manipulál "a hozamszámolóval és a félrevezeti - átveri fogyasztókat"

 7. Az NN Biztosító (ING) manipulál "évesített hozamszámolója a modern kizsákmányolás segédeszköze"

 8. Az NN Biztosító (ING) "euró alapú eszközalapjainak átverési indexe"

 9. Az NN Biztosító (ING) részére "jogosan" kellemetlen hallgatni a valóságot

 10. Az NN Biztosító (ING) mindent tagad és hallgat! – megvan rá az oka!  (Első rész) (2013. 10. 07)

 11. Az NN Biztosító (ING) mindent tagad és hallgat! – megvan rá az oka!  (Második rész) (2013. 10. 16)

 12. A 2013 október 29-én az NN Biztosító (ING Zrt.) székháza előtt megtartott utcai demostráció felvett video anyaga (Rövid változat)
 13. A 2013 október 29-én az NN Biztosító (ING Zrt.) székháza előtt megtartott utcai demostráció felvett video anyaga (Teljes változat)
 14. MANIPULÁLÁS "ESZKÖZALAP HOZAMÁNAK A TÚLÉRTÉKELÉSE"

 15. MANIPULÁLÁS "ÁRFOLYAM KÜLÖNBSÉGEK"

 16. MANIPULÁLÁS "HAVI HOZAM ÉRTÉKE – ÉVESÍTETT HOZAM”

 17. MANIPULÁLÁS "EGYMÁST KÖVETŐ HÓNAPBAN HOZAM ÉRTÉKE HASONLÓ - DE PLUSZ - MINUSZ ÉRTÉKBEN VÁLTOZIK"

 

Megjegyzés: Azok a pontok, melyek nyitva állnak az ING (NN) Biztosító törvényellenes cseklekedeteit eredeti ING okiratokkal bizonyítják. A "Jó Hírnév(?) sértése perben az ING Biztosító jogi képviselője sikeresen elérte azt, hogy a bizonyítási anyag NE LEHESSEN A PER TÁRGYA. (Micsoda demokrácia?) Így a valós bizonyítékok nyilvánosságra kerülhetnek, mert a Biztosító saját nyilatkozata alapján ezek NEM A PER TÁRGYÁT KÉPEZTÉK. Hogy hogyan és mi alapján záratták ki a bizonyítékokat a jogi procedúra menetéből, arra nagy valószínűséggel később kapjuk meg a választ. Mert hogy meg fogják a kérdést válaszolni, az biztos!

 

A fenti információ nyilvánosságra hozatalának a letiltása azután következett be, miután az ING (NN) Biztosító Zrt. által elkövetett gazdasági bűncselekmények sorozatát 2013 őszén a www.biztositobank.hu weboldalon nyilvánosságra hoztam.

 

 

Ezt követően az ING (NN) Biztosító beperelt engem a “jó hírneve (?)” megsértéséért.

 

A JÓ HÍRNÉV (?) SÉRTÉSE (TELJES PERANYAG) ezen a hivatkozáson megtekinthető.

 

Az ING (NN) Biztosító „jogosan” nem kívánta és NEM IS KÍVÁNJA a fenti információk szakértői kivizsgálását és annak a nyilvánosságra hozatalát.  Természetesen, mielőtt az információ nyilvánosságra (internetre) került, ÍRÁSBAN és bizonyítékokkal ellátva az alábbi hatóságok lettek értesítve az ING (NN) Biztosító Zrt. által elkövetett gazdasági bűncselekmények sorozatáról.

 

A LEVELEZÉSEK hivatkozáson a hatóságok felé megtett összes kommunikáció megtekinthető.

 

A hatóságokhoz benyújtott kivizsgálási kérelmek automatikusan a PSZÁF felé lettek továbbítva.  Az NN (ING) Biztosító Zrt. szerencséjére (?) minden kérelem kivizsgálása Borzáné, dr. Okos Erika a PSZÁF főosztályvezető-helyettes asszony elbírálása alá esett.  Ez időben az NN (ING) Biztosító Zrt. vezérigazgató-helyettese dr. Borza Gábor volt, így sajnálatos módon az összes kivizsgálási kérelem “érdembeli kivizsgálás nélkül” el lett utasítva.

 

Magyarázatot és hatósági kivizsgálást követel az, hogy maga a felügyeleti hatóság "PSZÁF" Borzáné, dr. Okos Erika, (PSZÁF főosztályvezető-helyettes) közreműködésével, és az ING (NN) Biztosító dr. Borza Gábor (vezérigazgató-helyettese) hogyan tudták eltitkolni és megakadályozni az ING (NN) Biztosító "mint egy nemzetközi pénzintézet" által elkövetett gazdasági bűncselekmények sorozatát és annak a kivizsgálását a hatóság elöl?

 

A fent felsorolt tények / vádak szakértői munka kivizsgálásának költségének a fedezetére a bíróság kötelezett engem az összeg előlegezésére. (5,7 millió forint)

 

 • Hol élünk mi?

 • Peruban vagy Libanonban?

 • Egyáltalán mit is képzel az ING (NN) Biztosító magáról?

 • Ez hogyan történhet meg Magyarországon?

   

  Magyarázatra vár az, hogy mikor a Quaestor, Buda-Cash, valamint a Hungária kivizsgálása elkezdődött, akkor a kivizsgálás miért hatóságilag "KÖZPÉNZBŐL és KÖZÉRDEKBŐL" lett fedezve és lefolytatva?  Valójában mi is a különbség a Quaestor és az ING (NN) Biztosító között?

   

  Az is választ követel, hogy egy nemzetközi pénzintézet "ING (NN) Biztosító" által a fogyasztók kárára elkövetett gazdasági bűncselekmény sorozat kivizsgálásának a költsége miért is egy "privát magyar állampolgár" költsége?

   

  Nagy valószínűséggel a Buda-Cash, Quaestor, stb. balszerencséje az ING (NN) Biztosítóhóz viszonyítva nem más, mint a beépített védettségi kapcsolatok hiánya úgy a Buda-Cash, Quaestor, stb. igazgatói tanácsába, valamint a felügyeletnél (PSZÁF), igy az ING (NN) Biztosító minden esetleges korlátozás és retorzió nélkül utcai szabadrablással fosztogathatja a fogyasztók százezreit.

   

  A felsorolt “tények és vádakmég akkor is ki lesznek hatóságilag vizsgálva, ha azt az ING (NN) Biztosító Zrt. nem kívánja és a saját gazdasági érdekeit sérti.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu