ING (NN) BIZTOSÍTÓ - A PÉNZINTÉZET ÉS A HATÓSÁG(OK) ÖSSZEFONÓDÁSA

Ezen az oldalon az ING (NN) Biztosító Zrt., valamint a "PSZÁF" összefonódásával kapcsolatos információk gyűjteménye található.

 

Az NN Biztosító (ING) a maga részére bebiztosította ügyfelei szabadrablásának - kifosztásának a lehetőségeit

Az NN Biztosító (ING) bírságolás elleni védelmet kap a PSZÁF-tól rokoni kapcsolata alapján

Az NN Biztosító (ING) és a PSZÁF kapcsolata kivizsgálásra vár

A PSZÁF közreműködésével – engedélyével az NN Biztosító (ING). szabadon és bűntetlenül fosztogatja – rabolja ügyfelei százezreit.

NN Biztosító, (ING) Fordulhat a PSZÁF-hoz vagy a falhoz, a végeredmény azonos (2013. 08. 26)

Az NN Biztosító (ING) “becsületére” bízott befektetés komoly kockázat az ügyfél kárára (2013. 07. 19)

NN Biztosító (ING) Hatalommal való visszaélés és a korrupció maximális alkalmazása (2013. 09. 04)

Az NN Biztosító (ING) - PSZÁF és a hatalommal való visszaélés (2013. 09. 19)

Az NN Biztosító (ING) Hogyan lehet egy eszközalapra három különböző értékű “évesített hozaminformációt megkapni? (2013. 08. 04)

NN Biztosító, (ING) Lehet, hogy az anyapénzintézetek nem is tudják hogy mit művelnek a leányvállalataik? - Nem is érdekli őket addig, még a megkövetelt profitot bármilyen áron is részükre kitermelik (2013. 08. 07)

Kettő (MNB és PSZÁF) teljessen különböző nézet a pénzintézetek nyereségeiről (2013. 08. 24)

Most ki hazudik kinek? "Így rabolnak minket tovább a bankok" (2013. 08. 26)

NN Biztosító, (ING) Az igazságot nem lehet elhallgatni és elhallgattatni (2013. 09. 10)

NN Biztosító (ING) - Az ügyfél félrevezetve - A szabadrablás bűntetlenül tovább folytatódik (2014. 03. 26)

Az NN Biztosító (ING) Jogi Nyilatkozatainak a komédiája (2015. 03. 08)

ING (NN) Biztosító - Figyelmet követelő – adatokban ellentétes információ a magyar életbiztosítási iparban (2015. 11. 22)

 

 

Valamennyi PSZÁF által “elvégzett kivizsgálás” a következő végzéssel végződött:

 

„Tekintettel arra, hogy a Felügyelet által hivatalból indított felügyeleti ellenőrzési eljárás során a Felügyelet rendszer szinten vizsgálta a unit-linked befektetések kezelését, a unit-linked eszközalapok befektetési politikáit is, így a Psztv. 67. § a) pontja szerint a Kérelmezők egyedi fogyasztói beadványa alapján a Felügyelet fogyasztóvédelmi eljárást nem folytathat, és a hivatkozott rendelkezésnek megfelelően - a hivatalból folytatott eljárása iktatószámának közlésével — a jelen eljárást megszüntette.”

 

„A Felügyelet eljárása során megállapította, hogy a 2011. augusztus 8. napján kelt kiértesítő levél alapján a Biztosító működésének átfogó ellenőrzésére hivatalból indított felügyeleti ellenőrzési eljárás keretében átfogó vizsgálatot (a továbbiakban: vizsgálat) folytatott le a Biztosítónál. A vizsgált időszak 2009. január 1-jétől a vizsgálat lezárásáig terjedt. A Felügyelet a 106387/2011., illetve 8409/2012. iktató számokon folytatott felügyeleti vizsgálatában egyebek között a vizsgálat tárgyává tette Biztosító befektetési egységekhez kötött életbiztosítási termékeit jogi és aktuáriusi szempontból, a Biztosító unit-linked befektetéseinek kezelését, a unit-linked eszközalapok befektetési politikáit is.

 

UL termékek, valamint a kapcsolódó kockázatok, illetve azok Biztosító általi azonosítása, kezelése. A Felügyelet a vizsgálatot a JÉ-II-B-201/2012. számú határozattal zárta le. A Felügyelet fenti határozatát 2012. március 5. napján honlapján közzétette.”

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!