ING (NN) BIZTOSÍTÓ - A Felügyelet (MNB) "világszínvonalúan" teszi a dolgát(?)

A Felügyelet (MNB) kizárólagos célja az általa képviselt pénzügyi cégek érdekeinek a védelme annak ellenére, hogy valójában a fogyasztók érdekeit kellene képviselniük.

 

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a Felügyelet (PSZÁF / MNB) valamennyi határozatában nem egy független és felügyeleti feladatot végez el, hanem határozataiban “meghallga...tja” úgy az érintett szolgáltató, valamint a feljelentő álláspontjait, majd minden kétséget kizáróan olyan határozatot hoz, mely garantáltan védi a pénzintézetet.

Határozatokban egyértelműen a következőképpen nyilatkoznak:

 

“A pénzintézet álláspontja szerint ……”
“A pénzintézet nyilatkozata alapján ….”
Stb.

 

Valójában a kivizsgálást kérelmező NEM azért fordult a felügyelethez mert “a pénzintézet nyilatkozata alapján ….” kívánt tájékoztatást kapni, hiszen azt már a pénzintézettől megkapta, és mivel azzal nem értett egyet, ezért fordult a felügyelethez jogorvoslatért.

 

Már egy jó éve a Felügyelet “MNB” részletes tájékoztatást eredeti és hiteles okmányokkal / bizonyítékokkal ellátva kapott annak a kivizsgálására, hogy az ING (NN) Biztosító Zrt. a fogyasztók által rájuk bízott befektetett eszközalapok értékét (150 milliárd forintot meghaladó) manipulálja. (árfolyam, eszközérték és hozam)

 

Idáig minden kivizsgálási kérelem a kukába került, és az ING (NN) Biztosító Zrt. tovább folytathatja törvényellenes cselekedeteit.

 

“Többek között:

 

• manipulál a hozamszámlálóval;
• az eszközalapok értékeivel;
• manipulál veszteségre/nyereségre
• valamint a vesztes eszközalapok vesztes múltjának az eltüntetésével."

 

Az ING (NN) Biztosító Zrt. által publikált és alkalmazott befektetési adatok NEM AZONOSAK EGYAZON HÍRLEVÉLBEN az anyacég, valamint a nemzetközileg is nyilvántatott és publikált befektetési adatokkal. A rendelkezésre álló bizonyíték alapján az ING (NN) Biztosító havi hírleveleinek utolsó oldalán egyértelmű hivatkozás van arra vonatkozóan, hogy a havi valós befektetési adatokat (nemzetközileg publikált nyilvános hírleveleket (eszközalaptájékoztatókat) hol lehet az interneten megtekinteni és letölteni: (http://www.nnip.com/library/en). A magyarázat az eszközalaptájékoztatók “Angol” nyelvű megtekintésére - letöltésére utal, de szerencsére valamennyi eszközalaptájékoztató a világ valamennyi főbb nyelvén (magyarul is) letölthető és megtekinthető. Az ING (NN) Biztosító részére lehetőség lesz hogy magyarázatot adhasson arra vonatkozóan, hogy a Holland anyavállalat mi célból azonosítja az általa forgalmazott egyazon eszközalapokat minden nyelven és minden ország részére KIZÁRÓLAGOSAN AZ ESZKÖZALAP EGYEDI ISIN AZONOSÍTÓJÁVAL, mikor a pénzintézet görcsösen ragaszkodik ahhoz, hogy Ők egyazon eszközalapot a “mögöttes alap ISIN kódjával” azonosítják. A HIVATKOZÁSON MEGTEKINTHETŐ “VALÓDI HÍRLEVELEK / ESZKÖZALAPTÁJÉKOZTATÓK” KIVÉTEL NÉLKÜL AZ EGYEDI NEMZETKÖZILEG IS NYILVÁNTARTOTT ÉS ELISMERT ISIN AZONOSÍTÓKKAL VANNAK ELLÁTVA. A HOLLAND ANYACÉG ÁLTAL PUBLIKÁLT ESZKÖZALAPTÁJÉKOZTATÓK BEFEKTETÉSI ADATAI NEM AZONOSAK EGYAZON HÍRLEVÉLBEN AZ ING (NN) BIZTOSÍTÓ ZRT. ÁLTAL NYILVÁNOSSÁGRA HOZOTT EGYAZON ESZKÖZALAP BEFEKTETÉSI ADATAIVAL. Pénz- és tőkepiaci szakvélemény szükséges annak a magyarázatára, hogy egyáltalán miért / mi célból publikálnak olyan eszközalaptájékoztatókat, melyek befektetési adatainak SEMMI KÖZE NINCS a pénzintézet által EGYAZON HÍRLEVÉLBEN FORGALMAZOTT ESZKÖZALAPOK BEFEKTETÉSI ADATAIVAL. A “mit sem tudó és sejtő fogyasztók részére a kezdettől (2004. jelenig) ÉRTÉKTELEN / FIKTÍV BEFEKTETÉSI JEGYEKET / ESZKÖZALAPOKAT FORGALMAZTAK ÉS ADTAK EL, MELYEKNEK VALÓS PÉNZPIACI “BEFEKTETÉSI ÉRTÉKE” NINCS.

Placz József
30-415-4919

Email: placz@t-email.hu

 

 

---------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30) 415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

http://biztositobank.hu/