ING biztosító - Tiltakozás az egyoldalú szerződésmódosítás ellen (levél Lukács Bélához 2010. 05. 03)

 

150 milliárd forintot meghaladó pénzpiaci csalás

 

 

ING Biztosító 

 

Tiltakozás az egyoldalú szerződésmódosítás ellen (levél Lukács Bélához 2010. 05. 03)

 

Tisztelt Lukács Béla, Ügyvezetõ Igazgató Úr!

 

Nagyon köszönöm válaszát, melyben Április 16 - án írt levelemre válaszolt, Tiszteletben tartom az ING biztosító nézetét és kívánságát. Természetesen nem érték egyet gondolkodásukban, és e levél keretein belül KIZÁRÓLAGOSAN TÁRGYILAGOS" információt kérek az Önök jogállásával kapcsolatban.

 

Ön válaszában utal a "feltételekben foglaltak szerint társaságunknak joga van a költségek módosítására", mely információt "az általam megkapott és aláírt eredeti ING csomagban / szerzõdésben" nem tudok azonosítani.

 

Tisztelettel kérem az ING biztosító ZRT., vállalatot, hogy részemre postán küldje el és mutassa meg az(okat) az eredeti és hivatalos okmányokat.) melyeket en az eredeti szerzõdésben aláírtam és beleegyeztem, ami igazolja Önök részére az irreális, és jogtalan ,,"átváltási költség" emelést.

 

Amennyiben ilyen, általam aláírt és beleeggyezett szerzõdés / nyilatkozat ezzel kapcsolatban nincs a birtokukban, úgy kérem küldje el nekem azt az általam aláírt szerzõdést / nyilatkozatot, amit az ING biztosító ZRT. részére én aláírtam azzal kapcsolatban, hogy a "jövõ (k) ben én hozzájárultam írásban" ahhoz, hogy az ING biztosító ZRT., "korlátlan mértékben emelje az átváltási költségeket".

 

Azonnali figyelmét és válaszát elõre is köszönettel nyugtázom!

 

Maradok tisztelettel,

 

Placz József

Kecskemét, 2010, Május 3

Ui: Kérem válaszát emailben küldje vissza, nincs szükség postai szolgáltatásra

 

Placz József

(30) 415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

 http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!