ING biztosító - Tiltakozás az egyoldalú szerződésmódosítás ellen (2012. 04. 26. Placz)

Cimkék:  Placz József

 

Letölthető - nyomtatható PDF file

 

ING Biztosító Zrt.

Ügyfélszolgálat

Budapest

Pf. 247

 

Szerződésszám: 70140707 - 64694106

 

Tisztelt Ügyfélszolgálat!

 

A mai napon átvettem a köztem és az ING biztosító Zrt. között a fent hivatkozott számon létrejött szerződés általános szerződési feltételeit tartalmazó 027 jelű Euro Alap befektetési egységekhez kötött életbiztosítás 2. számú mellékletének 2012. évre vonatkozó módosítását.

 

Kijelentem, hogy a 2. Számú mellékletben közölt egyoldalú szerződésmódosítás lehetőségét nem fogadom el, azt határozottan visszautasítom. Nem áll módomban elfogadni Társaságuk azon eljárását sem, miszerint a 2012. évre vonatkozóan nem állapítják meg az átváltási költség maximális összegét.

 

Rögzítem továbbá, hogy a fenti hivatkozott szerződés vonatkozásában a 2010. November 04. napján Társaságuk által módosított 2. számú mellékletben feltüntetett átváltási költség maximum összegének eltörlését tartalmazó egyoldalú szerződésmódosítást továbbra sem fogadom el, sem az összeg eltörlése, sem az egyoldalú szerződésmódosítás mint eljárási mód tekintetében.

 

Kérem, szíveskedjenek igazolni és írásban közölni azokat a szerződési feltételeket, amelyek lehetőséget biztosítanak Társaságuk tekintetében arra, hogy az ott meghatározott eljárás keretében a szerződés időtartama során a biztosító a szerződést egyoldalúan módosíthassa.

 

Szíves intézkedésüket előre is köszönöm.

 

Tisztelettel:

 

Kecskemét, 2012. április 26.

 

Placz József,

(30) 415-4919

6000 Kecskemét,

Gyenes tér 17. I. 1.

E-mail: placz@t-email.hu

http://biztositobank.hu/

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

 http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!