ING Biztosító - Pár fontos gondolatot meg kívánok osztani

Cimkék: ING (NN) Biztosító, KúriaGVHManipulálás nyereségre - veszteségre (LETILTVA), dr. Borza Gábor, Borzáné, dr. Okos Erika, Egyoldalú szerződésmódosítás, Placz József

 

 

Előszó:

 

Az oldalakon több hivatkozás nem nyitható ki a "(LETILTVA)" megjegyzéssel, mert a jelenleg is folytatódó szakértői kivizsgálás ideje alatt a pénzintézet bírósági úton kérte, és megkapta (Ideiglenes Intézkedésazt a jogot, hogy a kérdéses tartalom ne legyen a fogyasztók részére elérhető.  "Jó hírnév (?) megsértése".  Ez természetesen nem változtat a bizonyítékokon és a tényeken, a valóságot nem tilthatják le.   (Jogi Nyilatkozat)

 

Köszönöm az olvasó megtisztelő figyelmét!  Bárki kérdésére, bárhol - bármikor szívesen a rendelkezésére állok!

 

Elérhetőségem KIVÉTEL NÉLKÜL minden általam írt bejegyzésen a valódi nevem, képem és telefonszámommal ellátva!

 

------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Legyünk tisztában azzal az ALAPVETŐ TÉNNYEL, hogy mi magyarok bátor, szorgalmas és büszke emberek vagyunk!

Ne engedjük meg másoknak azt, hogy jogaikkal visszaéljenek és rabszolgasorsra juttassanak bennünket! Azzal is tisztában kell lennünk, hogy bármely jogi szerződést melyet Magyarország területén kötöttünk meg hasonló jogi értelmezéssel és jogokkal bír mintha azt a szerződést pl. Ausztriában vagy Németországban kötöttük volna meg.

 

Bátorítom valamennyiüket esetleges tapasztalataik (jó és rossz) megosztására e honlapon! Ha tehetik, hívják fel barátaik figyelmét a honlapra, küldjék tovább a honlap címét, tudassuk a megtörténteket minél szélesebb kőrben!

 

Kérdésekre szívesen válaszolok.

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

 AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!