ING biztosító - Hírlevelek gyűjteménye

Egy valóban megtörtént "rémtörténet"

 

Az alábbi hírlevelek azért lettek ezen a honlapon elmentve és feltűntetve, mert az NN Biztosító (ING) nem kívánja és nem dicsekedhet az általa előzőlegesen már nyilvánosságra hozott hírlevelei "befektetési" adataival.

 

Az ING (NN) Biztosító Zrt. által publikált hírlevelekben feltűntetett befektetési adatok (árfolyam, eszközérték és hozam) NEM AZONOSAK a holland anyacég, valamint a független forrásokból származó egyazon eszközalapok befektetési adataival.  Az ING (NN) Biztosító a szó legszorosabb értelmében "GYÁRTJA" az általa forgalomba hozott eszközalapok befektetési adatait.  (részletes információ az oldal tetején "Egy valóban megtörtént "rémtörténet" levő cikkben elolvashatja.  

 

*EURÓ ALAPÚ GARANTÁLT HÍRLEVELEK (2014-12-31 UTÁN MEGSZŰNT)

 

-------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

http://biztositobank.hu/

 

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!