IDÉZETEK AZ ING (NN) BIZTOSÍTÓ ZRT. ÁLTAL INDÍTOTT "JÓ HIRNÉV SÉRTÉSE" PERBŐL (2017-10-09)

A KERESET "M PONTJA"

 

m.  "Az ING Biztosító az eszközalapok manipulálásaival megkárosítja ügyfeleit.

 

Többek között:

 

  • manipulál a hozamszámlálóval;
  • manipulál az eszközalapok értékeivel;
  • manipulál veszteségre/nyereségre
  • valamint a vesztes eszközalapok vesztes múltjának az eltüntetésével."

 

IDÉZETEK A PER ANYAGÁBÓL:

 

"Minél mélyebben belementem az lNG Biztosító elszámolási módszerének a megértésébe, annál többet és hajmeresztőbbet tapasztaltam a visszaélésekből, melyeket az ING Biztosító minden nap elkövet minden egyes ügyfelével szemben.”

 

 

"Nagyon komoly elszámolási és manipulálási lehetőségeket alkalmaz az lNG Biztosító a céljai elérése érdekében.  Nevezetesen havi rendszerességgel euró 10 milliókat és forint 100 milliókat, időnként forint milliárdokat helyeznek el az eszközalapokban megmagyarázatlanul pl. (mérleg fejlődő eu).  Az lNG Biztosító rendszeresen kivon euró milliókat vesztes eszközalapokból, és természetesen a vesztes eszközalapokba befektetőktöl levonja a jogos veszteséget 100%-ban, viszont a havi jogos veszteségen kívül az lNG Biztosító kivesz euró milliókat a befektetők vagyonából, ezzel megmenti az extrán kivont pénzt a veszteségtől, majd ezt az extrán kivont euró milliókat befekteti egy általa nyereségesre manipulált eszközalapba, melynek nyereség hozamát mint" magánpénzt" zsebre vágja.”

 

 

„Havi rendszerességgel komoly extra euró milliók kerülnek nyereséges eszközalapokba, míg euró milliókat von ki a veszteséges alapokból.  Gyakran előfordul az a jelenség, hogy egy nyereségre manipulált eszközalap értékét milliókkal (euró) növeli, míg a következő hónapban ugyanezt az eszközalapot veszteségesre manipulálja, és az eszközalap értéket milliókal (euró) csökkenti.”

 

 

"A Biztosító által alkalmazott és általam megkérdőjelezett elszámolási problémákat, melyek alkalmazásával a mai napig az ING Biztosító nagyon komoly anyagi kárt okoz valamennyi befektető részére.”

 

 

"Az ING Biztosító törvénysértően és illegálisan olyan elszámolási módszert alkalmaz, mely nem csak az én, de valamennyi befektető gazdasági érdekét sérti és veszélyezteti.”

 

 

"Meggyőződésem és álláspontom szerint az ING Biztosító ügyfelei kárára olyan elszámolási módszert alkalmaz, melyben ügyfeleit gazdaságilag károsítja.”

 

"Ma reggelre egy nagy meglepetés ért azzal kapcsolatban, hogy kitiltottak engem az INDEX fórumáról valószínűlegesen azért, mert az ING Biztosító Zrt. által a fogyasztók ellen elkövetett gazdasági bűntettek sorozatáról rendszeresen írtam (és írni is fogok). ,,

 

 

"Manipulálás a befektetésekkel, az ING Biztosító saját javára és a befektetők kárára.

 

 

"Az ING Biztosító euró tíz milliókat (euró alap), forint százmilliókat, milliárdokat (forint alap) helyez általa nyereségre manipulált eszközalapokra, majd az elért extra hozamokat (profit) saját haszonként zsebre vágja.  (mérleg fejlődő európa), (mérleg ázsia kötvény), (mérleg összesítés)

 

 

„Manipulálás plusz értékben az eszközalapok értékeivel: hónapról hónapra rendszeresen plusz értékben euró tíz milliókat (euró alap), forint százmilliókat, milliárdokat (forint alap) helyez általa nyereségre manipulált eszközalapokra, és az elért hasznot és a "magánhaszon" zsebre vágja. (kilengések euró), (kilengések huf), "

 

 

„Manipulálás minusz értékben az eszközalapok értékeivel: hónapról hónapra rendszeresen von ki az általa veszteségre manipulált eszközalapokból euró tíz milliókat (euró alap), forint százmilliókat, milliárdokat (forint alap), ezzel a manipulálással az előző hónapban elkövetett manipulálását "visszaállítja eredeti állapotára'' hogy jogilag minden helyes legyen. (kilengések euró), (kilengések huf)”

 

 

„A KILENGÉSEK (EU), KILENGÉSEK (HUF) táblázatok) alapján havi rendszerességgel komoly összegek (Euró milliók, Forint milliárdok) vannak helyezve / kivonva az eszközalapokból.  Ennek az a lényege, hogy miután egy "NYERESÉGRE / VESZTESÉGRE MANIPULÁLT" eszközalapra befektetett hozamát az ING Biztosító "megszerezte vagy kivette", utána rövid időn belül az eszközalap értékét hasonló de negatív / pozitív összeggel "visszaállítja eredeti állapotára".

 

"Az ING Biztosító komoly figyelmet szentel arra, hogy miután ő kivette extra profitját a manipulált eszközalap(okból), a lehető legrövidebb időn belül mindent visszaállít eredeti állapotára, így ha a befektető per pillanat az ING Biztosítóval együtt nyereségre tett szert, a befektető nyeresége rövid időn belül nullára vissza lett helyezve.”

 

 

„Az ING Biztosító havi rendszerességgel manipulálja az eszközalapok értékét oly módon, hogy komoly összegeket (Euró milliókat, Forint százmilliókat, esetenként milliárdokat) von ki az általa veszteségre manipulált eszközalapokból.  Természetesen a vesztes eszközalap befektetőitől 100%-ban levonja a "JOGOS VESZTESÉGET", azonban az extrán kivont Euró milliókat megmenti a veszteségtől, és a ".MEGMENTETT ÖSSZEGET" befekteti mint "MAGÁNVAGYONT" az általa nyereségesre manipulált eszközalapba, majd ennek a hozamát (nyereségét) mint "MAGÁNVAGYONT" zsebre vágja.”

 

 

"Bűntetőjogi felelősségrevonás:  Rövidesen eljön az idő, mikor az ING Biztosító Zrt. bűntetőjogilag felelősségre lesz vonva valamennyi törvényellenes cselekedeteiért. Valamennyi résztvevő, akik segítették a Biztosítót törvényellenes cselekedeteinek a végrehajtásában hasonlóképpen elszámoltatva lesznek.”

 

 

"ltt lenne a cikk vége, ám P. úr szerint az egyoldalú, törvénytelen szerződésmódosítás csak a jéghegy csúcsa.  P. úr kizárólag a cég honlapján szereplő adatokból kiindulva érdekes jelenségekre figyelt fel.”

 

 

„A KlLENGÉSEK (EU), KlLENGÉSEK (HUF) táblázatok) alapján havi rendszerességgel komoly összegek (Euró milliók, Forint milliárdok) vannak helyezve / kivonva az eszközalapokból.  Ennek az a lényege, hogy miután egy "NYERESÉGRE / VESZTESÉGRE MANIPULÁLT" eszközalapra befektetett hozamát az ING Biztosító "megszerezte vagy kivette ", utána rövid időn belül az eszközalap értékét hasonló de negatív / pozitív összeggel "visszaállítja eredeti állapotára".

 

 

"Itt lenne a cikk vége, ám P. úr szerint az egyoldalú, törvénytelen szerződésmódosítás csak a jéghegy csúcsa.  P. úr kizárólag a cég honlapján szereplő adatokból kiindulva érdekes jelenségekre figyelt fe!.  Állítása szerint - az ING a tényleges hozamokat és a honlapon szereplő hozamszámlálást manipulálja”

 

 

„az ING a vesztes alapokat eltűnteti, majd újraindítja 20 százalékos hozam igéretével, ami a valóságban esetleg 2 százalék”

 

 

„az alapokba ki-be pakolgatják az ING pénzét, attól függően, hogy azok milyen eredményt tudnak felmutatni.  Nyereség esetén azonban csak az ING jár jól."

 

---------------------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra.

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!

 

 

http://www.biztositobank.hu/az-igazsag-szolgaltatasa-ing-nn-biztosito-modra2017-10-04