EMAIL ING (NN) BIZTOSÍTÓTÓL - ELSZÁMOLÁSI PROBLÉMA (2011-03-02)

Címkék:  Placz József

 

Eredeti és nyomtatható PDF dokument

 

reketye.jozsef@ing.nn.HU Wednesday,

March 02, 2011 4:11 PM

 

Elszámolási Probléma

 

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Társaságunk árfolyam meghatározási gyakorlatával kapcsolatban érkezett megkereséseit köszönettel vettük.

 

Az alapok értékelése meghatározott protokoll szerint, meghatározott források figyelembevételével, előre definiált módon történik.

 

Az árfolyamok a mögöttes luxemburgi alap árfolyamait követik, abból származnak. A mögöttes luxemburgi alap pedig nem konkrétan egy tőzsdén, hanem az adott kelet-ázsiai régió különböző országai (legalább 8-10 ország) között diverzifikálja a befektetéseit. A befektetési célpontok sokszínűségéről a Hírlevelek között tájékozódhat. A mögöttes alapkezelő természetesen egy, a régió teljesítményét leíró benchmarkot is alkalmaz, ahhoz is viszonyítottuk az Ön által jelzett eszközalap teljesítményét. Az elmúlt időszak árfolyam meghatározásait áttekintve az eltérések az elvárt határokon belül voltak.

 

Az euro/dollár árfolyammal kapcsolatban leírtakat sajnos értelmezni nem tudjuk, tekintettel ara, hogy a mögöttes alap által érintett országok sem feltétlenül dollárban határozzák meg árfolyamaikat.

 

Kérjük annak szíves megértését és tudomásul vételét, hogy társaságunk a hivatkozott szerződéssel kapcsolatban brókeri tevékenységet nem vállalt, ezért csak a szerződés konkrét tranzakcióihoz köthető elemzésekre vállalkozhatunk.

 

Társaságunknak 30 nap áll a rendelkezésére a tudomására hozott • megkeresések megválaszolására, s ezt az időlimitet betartjuk.

 

Megértését köszönjük.

 

Üdvözlettel

 

Reketye József ügyfélszolgálati főmunkatárs

ING ■

Reketye József ING Biztosító Zrt.

Ügyfélszolgálati Igazgatóság ügyfélszolgálati főmunkatárs

Dózsa György út 84/B Budapest 1068, Hungary T +36 1 2555422, F +36 1 2674833 E-mail: reketyeJozsef@inq.hu www.inq.hu

 

---------------------------------------------------------------------------------
 
 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

 

 http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!