EMAIL ING (NN) BIZTOSÍTÓ RÉSZÉRE - ELSZÁMOLÁSI PROBLÉMA (2011-03-03)

Eredeti és nyomtatható PDF dokument

 

placz <placz@t-email.hu>

Thursday, March 03, 2011 9:36 AM

 

Fw: Újból Elszámolási Probléma

 

Text Box: HighImportance:

— Original Message —

From: placz

To: ING - Bercsényi Brigitta

Cc: Aa - Gvimesi Andris ; Aa - Gyimesi Zoli; Aa - Gyimesine ; ING - Fecske Ilona ; ING - KÖTI ÁGNES ; ING - Lukacs Béla ; ING - REKETYE JÓZSEF ; Lawyer - Dr. Korcsmaros Sent: Thursday, March 03, 2011 09:28

 

Subject: Újból Elszámolási Probléma

 

Tisztelt ING Biztosító, Zrt.

 

Sajnos, az ING Biztosító, Zrt. újból a mai nappal hatarozottan megismételte az alíalam többször is említett ténykedéséit, mely azon alapul hogy altalaban mikor átváltok "Fejlődő Asia" részvény, ott feltuoen sok alkalommal felül értékelik a vásárolt részvényt, mikor viszont eladom a "Fejlődő Asia" részvényt, akkor rendszeresen alulértékelik.

 

Itt kívánom a mai napi érték meghatarozast elrettentő peldakeppenk megemlíteni:

 

3-1-2011 (Kedd) napjan a referens index "MSCIAC Asia Ex Japan Index (NRI)" áiggvenyeben 1.29% ertekben növekedett. 3-1-2011 (Kedd) napjan) az EURO/USD értéké -0.22% (USD erosodott az Euroval szemben)

 

Ónok az adott meghatározó ertekeket teljessen figyelmen kivul hagytak, es a 3-1-2011-en élért plusz hozamot es a vele együtt jaro USD erosodeset a mai napra (3-3-2011) 100%-ban terhemre leírtak.

 

Elozolegesen több alkalommal felhívtam az Ónok figyelmet erre a problémára, sajnos a jelen eszközöket alkalmazva nem vagyok kepes az Ónok figyelmet erre a fontos problémára felhívni.

 

Természetesen ennek komoly jogi kovetkezmenyei lesznek. Meg azt sem mondhatják hogy nem lettek figyelmeztetve! Innentől kezdve ez a probléma jogi formában lesz lerendezve.

 

Maradok tisztelettel,

 

Kecskemét, 2011, Március 3

 

Placz József 6000 Kecskemét Gyenes M. Tér 17 Hungary

Email: placz@t-email.hu

Cell: +36-30-415-4919

 

---------------------------------------------------------------------------------
 
 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!