EMAIL ING (NN) BIZTOSÍTÓ RÉSZÉRE - ELSZÁMOLÁSI PROBLÉMA (2011-03-02)

Címkék: ING (NN) BiztosítóKúriaGVHManipulálás nyereségre - veszteségre (LETILTVA), dr. Borza Gábor, Borzáné, dr. Okos Erika, Egyoldalú szerződésmódosítás, Placz József

 

Eredeti és nyomtatható PDF dokument

 

placz <placz@t-email.hu>

 

Wednesday, March 02, 2011 5:38 PM

 

Re: Elszámolási Probléma

 

Tisztelt Reketye Ur!

 

Köszönettel nyugtázom megnyugtató valaszat. Tiszteletben tartom valasza ertelmet, azonban nem érték mindenben egyet. Nevezetesen a (FA) "Fejlődő Asia" portfolió idáig hatarozottan USD ertekben volt befektetve, ami információt az utolso előtti (1-31-2011) hírlevélben meg nyilvánosán jegyeztek mint "USD befektetés". Továbbá, a napi szinten függetlenül hogy en váltok e vagy nem, az uj "napi érték" meghatarozasa hatarozottan befolyásolva volt es van a hozza kotodo értekekhez (Euro / USD árfolyam ingadozás + tőzsdei érték). Ennek a jelentősege fontos, de lehetséges hogy Ónok ezt nem figyelik. Az esetek donto szazalekaban a meghatározott érték "vonalban" van e kettő domináns érték vékony szálán. Ez a kezdettől kezdve igy volt es igy is van.

 

En nem kívánom, es nem is várnám el azt hogy Ónok "brókeri tevekenyseget" folytassanak bárki reszere is. En csak azt kerem es elvárom, hogy a napi ertekeket az azokat meghatározó tényék függvényében határozzak meg függetlenül attól hogy en váltok e vagy sem. Nevezetesen, jogos aggodalmam van az miatt, hogy az elmúlt hónapokban jelentős esetekben megnőtt az a tény, hogy mikor váltottam "Fejlődő Asia" részvényre, arra a napra (vagy egy nappal előtte mikor látták hogy váltásban vagyok) Ónok jogtalanul es oktalanul felulertekeltek a vásárolt "FA" értékét. Mikor viszont eladtam, akkor jelentős esetben alul ertekeltek az értékpapír értékét.

 

Kívánom megjegyezni azt, hogy en tudatosan es kizarolagosan-"Fejlodo Asia" részvény befektetést teszek azért, mert annak az esetleges alakulasat legtöbb esetben előre, a világ domináns tőzsdei indexek mozgásaival meg tudom becsülni es határozni.

 

A prolema ott van, hogy az elmúlt idókhoz viszonyítva (2008-2011) van hasojnlitasi információm. Továbbá, úgy a tőzsdei indexek mint az EUR/USD hivatalosan meghatározott értekéik eredetiben megvannak. Ez információ világosán mutatja hogy hasonló esetekben máskor nem igy járták el. Itt nagyon komoly elteresek vannak a megszokott értekektől. Az igazi probléma abban rejlik, hogy az elmúlt jopar ev alatt hasonló tendenciák "Euro/USD + tőzsdei ertekek" voltak, mikor hasonló körülmények es meghatározó tényezők mellett egeszen más, az elvárt ertekhez 90%-ban helyesen ertekeltek a befektetés értékét. Ez információ tudatában világos es egyértelmű hogy elternek az elozolegesen folytatott ertekmeghatarozasi folyamattól.

 

Ez komoly aggodalmat es jogi problémát okozhat az Ónok reszere. Nekem nincs kívánságom ezzel foglalkozni egeszen addig, meg az érdekeimet nem sertik. Bízom abban hogy az ING Biztosito, Zrt. ezzel tisztában van.

 

A biztonság kedveert nekem megvannak az összes befektetési portfolió eredeti, majd újból kiadott példányai, igy portfolió összetételekről, azok aranyairól, kockázati tényezőkről, stb. eredetiben es állandóan értesülök.

 

Ha lehetosege van rápillantani az en elmúlt 2 ev információmra, akkor világosán lathatja hogy miért is aggódok a fejlemények miatt? Meg 2009 es 2010-ben jóval kevesebb információval sikeresen forgattam penzemet, az elmúlt pár hónapban akar veszek, akar eladok legtöbb esetben mínuszba erkezek. Az adatok magukról beszelnek, csak ra kell pillantani.

 

En nagyon bízom abban, hogy rövidesen túl leszünk a jogi huza-vona mögött es akkor újból, tiszta lappal az eredeti kerekvaganyba haladva úgy Ónok, mint en folytathatjuk tevekenykedeseinket!

 

Itt az idő erre!

 

Maradok tisztelettel,

 

Placz József

— Original Message —

From: reketye.iozsef@inq.nn.HU

To: placz@t-email.hu

Sent: Wednesday, March 02, 2011 16:10

 

---------------------------------------------------------------------------------
 
 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!