EMAIL ING (NN) BIZTOSÍTÓ RÉSZÉRE - ELSZÁMOLÁSI PROBLÉMA (2011-03-01)

Címkék:  Placz József

 

March 01, 2011 2:57 PM

 

Elszámolási Probléma

 

Importance:

 

Tisztelt ING Biztosító, Zrt.

 

Az általam Önökhöz 2011, Február 17-én írt levélre (lásd alul) a mai napig nem érkezett válasz, természetesen megértem hogy elfoglaltságuk miatt előbb utóbb erre is sor fog kerülni.

 

Sajnálattal vettem észre a mai napi ING elszámoláson hogy újból a számításom szerint helytelenül, és a számomra határozottan kedvezőtlenül számoltak ki a napi ING befektetés értékét.

 

Állításomat a következőkre alapozom:

 

A múlt hét Péntekén (2-28-11) a “Fejlődő Ázsia” tőzsdéje +0.7%-ra végződött.

 

Továbbá a 2-28-11 napra az Euro / USD értéke -0.4%-al erősödött az előző naphoz képest

 

Ennek függvényében a mai napra a “Fejlődő Ázsia” értékének az előző naphoz képest kb. 1.1%-al emelkednie kellett volna 691,871 értékről kb. 698,790 értékre.

 

Mielőtt e levél írásához kezdtem, leelenőriztem az esetleges ünnepnapok dátumait Luxembourgh-ban, és természetesen a hivatalos információk alapján sem Pénteken, sem Hétfőn, valamint Kedden Luxembourgh-ban nincs állami (vagy bármilyen ünnep) bejegyezve. Továbbá, az Önök honlapján sincs, technicai probléma feltüntetve

 

Tisztelettel kérdezem Önöktől hogy mi itt a gond? Mi az ok arra hogy az utóbbi időkben feltűnően több alkalommal határozottan a befektetési érték meghatározása részünkre legtöbb esetben kárunkra van meghatározva? (a tőzsde és az Euro/USD árfolyam függvényében pozitívnak kellene lennie a befektetési értékpapír (Fejlődő Ázsia) értékének, Önök vagy nem veszik az emelkedést figyelembe és az előző napi értéket adják ami ma is megtörtént, vagy határozottan aláértékelik az értéket és nem veszik figyelembe a meghatározó tényezőket. Természetesen mikor hivatalosan a nevezett tényezők negative irányba taszítják az érték meghatározását, ott minden alkalommal élnek jogos jogaikkal és hivatalosan értékelik negatívan a napi értéket. Ez esetekben természetesen a saját számításaim szerint is helyesen számolják negatívan az értéket. Határozottan feltűnő és egyoldalú).

 

Tudatom Önökkel hogy e probléma már régóta fenn áll, amire idáig nem kaptam kielégítő választ. Kérem Önök segítségét és közreműködését az ügy tisztázására. A türelmem fogy, és nem végtetlen. Előbb, utóbb, ha rá leszek kényszerítve bíróságon keresztül jogi utón fogom a tényeket megtudni. Bízom abban hogy erre nem fog sor kerülni!

 

Várom úgy az előző levelemre, valamint a fentiekre az Önök hivatalos magyarázatát!

 

Szíves figyelmüket előre is köszönöm és köszönettel nyugtázom!

 

Maradok tisztelettel,

 

Kecskemét, 2011, Március 1

Placz József 6000 Kecskemét Gyenes M. Tér 17 Hungary

Email: placz@t-email.hu Cell: +36-30-415-4919

 

---------------------------------------------------------------------------------
 
 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

 

 http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!