EMAIL ING (NN) BIZTOSÍTÓ RÉSZÉRE - ELSZÁMOLÁSI PROBLÉMA (2011-02-17)

Cimkék: Placz József

 

Eredeti és nyomtatható PDF dokument

 

 

Tisztelt ING Biztosító, Zrt.

 

Az utóbbi időkben feltűnően és gyanúsan az átváltások alkalmával a meghatározott értékek vásárláskor feltűnően felül, eladáskor meg feltűnően alul vannak értékelve. Természetesen és kizárólagosan meghatározó tényezőként veszem az EURO / USD napi és hivatalos ingadozásának az értékét, mely pontossan (+-0.2% tolerancia) meghatározza hogy az adott értékpapír (Fejlődő Asia) értéke a napi tőzsdei ingadozás és az EURO / USD ingadozás alapján minek is kell lennie.

 

Hivatalosan felhívom szíves figyelmüket ennek a tudatára és óva intem az esetleges és tudatos illegális adathamtsrtás elkerülésére. Ebből én most nem kívánok ügyet csinálni, de ha rá leszek kényszerítve ennek a jogi tisztázására én azt még visszamenőlegesen is meg fogom tenni.

 

Szíves figyelmüket előre is köszönöm és köszönettel nyugtázom!

 

Maradok tisztelettel,

 

Kecskemét, 2011, Február 17

Placz József & Ambrus Edit

6000 Kecskemét Gyenes M. Tér 17 Hungary

Email: placz@t-email.hu Cell: +36-30-415-4919

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

 http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!