EMAIL ING (NN) BIZTOSÍTÓ RÉSZÉRE - ELSZÁMOLÁSI PROBLÉMA (2010-12-03)

Eredeti és nyomtatható PDF dokument

 

 

Feladó:                     "placz" <placz@t-email.hu>

Dátum:                     Friday, December 03,2010 10:15 AM

Címzett:                   "ING - Bercsényi Brigitta" <bercsenyi.brigitta@ing.hu>

 

Másolatot kap:        "Lawyer - Dr. Korcsmaros" <ivan.korcsmaros@freemail.hu>; <koti.agnes@ing.nn.HU>; "ING -

REKETYE JÓZSEF" <reketye.jozsef@ing.nn.HU>; "ING - Lukacs Béla" <Lukacs.Bela@ing.hu>; "ING - Fecske Ilona" <fecske.ilona@ing.hu>; "Aa - Gyimesi Zoli" <gyime@t-online.hu>; "Aa - Gyimesi Andris" <gyime74@gmail.com>

 

Tárgy:                      A kert információ meg nem erkezett meg (#70183396)

 

Tisztelt ING Ügyfélszolgálat!

 

Az alanti levelemre a mai napig semmilyen valasz nem erkezett. Továbbra is fenntartom igényemet es jogomat a magyarázatra es a valaszra.

 

Továbbá, a mai napon (Dec. 3, 2010) Ónok 0.82%-al felulertekeltek az altalam vett "FEJLŐDŐ AZSIA" értékpapír értékét annak ellenere, hogy mikor ezt az értékpapírt megvettem (Dec. 1, 2010), az az napi "EURO/USD" árfolyam <-1.2%>-al gyengült. (USD leertekelodott <-1 2%>-al). Most mar varhato Onoktol, hogy holnap (vagy a közeljövőben) "korrigálják" ezt a "felulertekelest" es a tegnapi (Dec. 2, 2010) további <- 0.7%>os USD gyengulesenek "jogával es alkalmazasaval" levonjanak kb. <-2%>-ot (1.2+0.7= <-1.9%>-ot) a befektetés értékéből. Nem kívánom meglátni azt a napot, amikor esetlegesen ezekből az illegális manipulálásokból jogi kellemetlenseguk lennenek. Tisztában vagyok az Ónok szándékává! es cselekedeteivel!

 

Tudatom Önökkel, hogy adatbázisomban evekre visszamenőlegesen teljes statistikat vezetek az összes adatokra, beleertve az összes alul/felul értékéit Euro/USD hatásokról es kovetkezmenyeikrol, azok osszehasonlitasai, valamint az összes eredeti ING es hivatalos tőzsdei related információkról. (FEJLŐDŐ AZSIA + FEJLŐDŐ EU + USA +LATIN, valamint az ING áltál hivatalosan közzétett napi ertekelesekrol)

 

Bízom abban hogy Onoktol előző levelemre (lásd alul) valamint a fent említett kerdesre magyarázatot kapok.

 

Maradok tisztelettel,

 

Placz József

 

---------------------------------------------------------------------------------
 
 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!