EMAIL ING (NN) BIZTOSÍTÓ RÉSZÉRE - ELSZÁMOLÁSI PROBLÉMA (2010-05-03)

Eredeti és nyomtatható PDF dokument

 

placz <placz@t-email.hu> Thursday, May 13, 2010 12:21 PM

 

Tárgy:   Tudomására kívánom hozni

 

Importance: high

 

Tisztelt Lukács Béla, Ügyfélszolgálati Ügyvezető Igazgató Úr!

 

Tudomására kívánom hozni, hogy több alkalommal mint kívánnám feltűnik az a tény, hogy mikor váltok egyik értékpapírból a másikba, feltűnően az átváltás határozottan kedvezőtlenül történik az én részemre.

 

Ez lehetséges^) hogy csak véletlen(?), de, akarva és akaratlanul felmerül az a tény, hogy több esetben előfordult hogy mikor váltok, amiből váltok az ,,véletlenül(?)” minusba érkezik, és amibe váltok, az az nap felértékelődik.

 

Természetesen hogy minden gazdaságilag, jogilag és politikailag jól játszódjon, az másnapra „korrigálódik” vissza az eredeti állapotra.

 

Ebből jelenleg nem kívánok ügyet csinálni, de regisztrálom észrevételemet, mert ebből később esetlegesen jogi probléma adódhat.

 

Tudtára kívánom hozni, hogy adatbázisomban évekkel visszamenőleges napi szinten regisztrálom a következőket:

 

Napi árfolyam és érték változás eltérése

 

  1. értékben
  2. különbségben                       
  3. százalékban

 

Valamennyi (ásia kötv, feji ásia, feji EU, USA), érdekelt világtőzsdéi percre kész állandó felügyelete és regisztrálása.

 

Nagyon bízom abban, hogy az ING Biztosító ZRT. elsődlegesen és kizárólagosan a saját ügyeivel és üzleti gondjaival foglalkozik.

 

Maradok tisztelettel,

 

Placz József

 

Kecskemét, 2010, Május 13

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

 http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!