EMAIL ING (NN) BIZTOSÍTÓ RÉSZÉRE - ELSZÁMOLÁSI PROBLÉMA 1 (2011-03-03)

Címkék: ING (NN) BiztosítóKúriaGVHManipulálás nyereségre - veszteségre (LETILTVA), dr. Borza Gábor, Borzáné, dr. Okos Erika, Egyoldalú szerződésmódosítás, Placz József

 

placz <placz@t-email.hu> Thursday, March 03, 2011 1:18 PM

 

Tisztelt Reketye Ur!

 

Köszönöm visszaigazolasat! Hivatalosan tudatom az ING Biztosito Zrt.-val hogy az úgy további kezelese es lefolyása at lesz adva hatósági es jogi kezelesbe.

 

Részemről befejeztem a munkámat! En idáig mindent megtettem a legjobb tudásomhoz es képessegemhez kepest az úgy reális kezelesere es lerendezesere.

 

Nagyon, nagyon sajnálom hogy ide kerültünk. Bizom abban hogy az Ónok jogi képviselete tisztában volt es van az idáig megtörténtekkel.

 

További ertesiteseket hatósági, es jogi oldalról fognak megkapni.

 

Maradok tisztelettel,

 

Placz József

 

6000 Kecskemét Gyenes M. Tér 17 Hungary

Email: placz@t-email.hu

Cell: +36-30-415-4919

 

---------------------------------------------------------------------------------
 
 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!