EMAIL ING (NN) BIZTOSÍTÓ RÉSZÉRE - ELSZÁMOLÁSI PROBLÉMA 1 (2010-05-13)

Cimkék: ING (NN) Biztosító,  

 

Eredeti és nyomtatható PDF dokument

 

placz <placz@t-email.hu> Thursday, May 13, 2010 5:29 PM

 

Tárgy:  Értékpapír alá / felülértékelése

 

Tisztelt Lukács Béla, Ügyfélszolgálati Ügyvezető Igazgató Úr!

 

Előző levelemben utaltam arra, hogy oktalanul / alaptalanul / jogtalanul(?) változik az adott / vett értékpapír(ok) napi értéke. A sok között itt van erre egy példa.

 

Én Május 10-én eladtam „Ázsia kötvény” értékpapíromat, melynek „az az napi tőzsdeértéke’’ erősen plusszban volt. Kettő napra (+2 nap) mikor ennek értéke megjelent az ING értékelésében, ez értéket <-2.15%>-al (minusz) aláértékelve adták meg. (Értékvesztés 2%+-, ami kb. 8,000 Euró veszteség a részemre)

 

A következő napon Május 11-én újból vettem „Ázsia kötvény” értékpapírt, annak ellenére hogy az az napi tőzsdeértéke erőssen mínuszban volt, Önök ezt „vételárként” + 2.89%-al felülértékelték. (+2.8%-al többet fizettem / kevesebbet vehettem mint amit a tőzsdei ingadozás adott volna.

 

Még talán a Május 10-én történteket el is tudom fogadni, de arra már nincs magyarázat hogyan is tudtak hasonló, de ellenkező irányban értékelni a kötvény értékét a következő (Május 11) napon?

 

Röviden fogalmazva, én úgy érzem hogy az adott tőzsdei információk alapján az érték(ek) manipulálva vannak. Sajnos, ilyen és ehhez hasonló esetre több példa van. Természetesen valamennyi le van regisztrálva későbbi jogi használatra.

 

Maradok tisztelettel,                                                                                 

 

Placz József

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

 http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!